7 Fashion musthaves voor deze winter

Schermafbeelding 2013-09-28 om 17.39.16

Het word langzamerhand weer winter, en dan kunnen de winter kleren weet uit de dozen getrokken worden! Ik heb een paar dingen in mijn kast hangen die ik vaak aantrek, en die de echte fashionista’s moeten hebben. Vandaag zet ik ze voor jullie op een rijtje.

1 De skaterskirt: Onmisbaar, is de skaterskirt. Het is een kort rokje die lekker zwierig is. Het is geen truttig rokje vind ik zelf, maar eerder stoer. Ik heb zelf een zwarte, en bordeaux rode skaterskirt. Je kunt ze vinden bij de H&M!

2 Een losse crop top: Je zou denken dat een crop top meer voor de zomer is, maar dat hoeft niet zo! Als je hem combineerd met een zwart strak hempje, en een jeans is het super leuk. Het moet wel een losse crop top zijn, want onder een strakke crop top is een hempje niet zo leuk. Of je wilt met een blote buik lopen in de winter, maar ik niet!

3 Een zwarte strake high waisted broek: Het hoeft geen zwarte broek te zijn, want een spijker is ook erg leuk. Een high waisted broek! Het woord zegt het zelf al, het is namelijk een broek die aansluit in je taille. Hij is dus lekker hoog, en deze broek combineer ik erg graag met een crop top.

4 Een spijkerbloesje: Een mooi spijkerbloesje is overal bij te combineren. Zowel dicht, als over een losse tanktop of shirtje heen. Je hebt ook nog verschillende kleuren, zelf heb ik een wat donkerder variant.

5 Een statement necklace: Dit was van de zomer ook al helemaal hot, een statement necklace! Eigenlijk is het gewoon een grote ketting, die lekker knalt. Ik ben zelf erg fan van dit soort kettingen, omdat het een simpele top al helemaal afmaakt. Wat ook leuk is is een bronzen variant, en dan op een dicht spijkerbloesje!

6 De beanie: Voor in de winter helemaal fijn, de beanie! De beanie is een ovalen muts, die je rechtop ( of iets naar achter ) moet dragen. Ik draag s’ochtens vroeg als ik op de fiets zit opweg naar school, vaak mijn beanie. Het is lekker warm, en helemaal hot! Ik heb hem in het zwart, maar je kunt hem in allerlei kleuren krijgen!

7 Timberlands: Dit is niet echt iets wat ik zeg dat je dit moet hebben, maar ik vind het wel heel leuk. Het zijn namelijk Timberlands! Je kunt de Timberlands niet zo 123 kopen, omdat ze best wel wat kosten. Maar, als je nieuwe winterschoenen zoekt is dit zeker een aanrader. Er zijn mensen die ze lelijk vinden, maar ik vind ze super leuk en draag ze heel vaak. Zowel meisjes als jongens kunnen Timberlands dragen.

Ik hoop dat jullie dit artikel leuk vinden, want ik vond het namelijk erg leuk om een keer een fashion artikel te schrijven! Bedankt voor het lezen!

946873385011505080613

 

Wat zijn jouw’n echte fashion musthaves voor deze winter?

5 Comments

 1. Melissa

  Ik heb die timberlands!en die blouse echt super leuk!

 2. Miryam

  Beanies zijn ook echt superleuk! verder leuk artikel.

 3. Hey jennifer.
  Leuk artikel!!
  Ik ben gisteren een blog gestart!
  Ik zou het heel leuk vinden als je een kijkje wil nemen.
  Er komen nog nieuwe artikelen online.
  Er staat nu alleen nog maar een over mij.
  Ik ben net als jij al vroeg begonnen met beauty.
  Ik vind het gewoon heel erg leuk om te experimenteren met make-up.
  Ik draag ook bijna geen make-up naar school maar wel mascara en lipproducten.
  Ik vind het ontzettend leuk om te experimenteren met oogschaduw en zo ook al draag ik het nog niet overdag.
  mijn site naam is: http://www.izzybeauty1.blogspot.com

 4. Ik vind skaterskirts erg leuk!

Leave a Comment