Beauty nieuws!

Ik heb iets nieuws voor jullie, namelijk beauty nieuws! Ik kreeg voor het eerst een hoop persberichten van een pr bureau, en die ga ik aan jullie vertellen! Klik dus snel verder.

Informatie over Sugarpill:

Als eerste even iets over Sugarpill cosmetics. Sugarpill is ontworpen door Amy, en ik vind het echt een heel erg leuk merk! Ze hebben nooit saaie kleuren, maar altijd lekker fel en opvallend! Voor een hele avond feesten zijn de Sugarpill oogschaduws iets voor jou, want de oogschaduws zijn long-lasting en blijven daarom de hele avond op je ogen zitten! Even hier wat plaatjes van een paar producten:

Nu het verhaaltje over Sugarpill wat in het persbericht stond:

SugarPill Cosmetics: een overdosis waar de echte make-up liefhebber niet bang voor hoeft te zijn! Met de opvallende make-up van SugarPill Cosmetics blijft niemand onopgemerkt. Een theatrale, knallende make-up look is nu makkelijker te creëren dan ooit. SugarPill Cosmetics biedt mooi vormgegeven make-up en buitengewone eyeshadow en lashes. De producten bevatten veel pigment en onderscheiden zich door de felle kleuren die vaak ontbreken in het assortiment van andere merken. Een perfecte manier om een kleurrijke persoonlijkheid te accentueren. 

Sugarpill kun je online kopen in de webshop www.enchantra.com!

Glitter Gal nagellak komt naar Nederland!:

Glitter Gal, veel nagel-addicts kennen het merk zeker wel en natuurlijk ik ook! Dit is een erg mooi nagellakmerk en ik ken het merk via hun fantastische holografische nagellak! Het is de mooiste & beste holografische nagellak die er is, geen een merk doet het beter denk ik. Maar het leuke is: Ze komen naar Nederland! Wel zijn de lakjes best prijzig, want voor een 3D holografische nagellak van 9 ml betaal je 11,95. En voor hetzelfde lakje maar dan in de 15 ml variant betaal je 19,95!

Wat er in het persbericht stond:

Omdat de lakken van Glitter Gal worden vervaardigd met wat True Holographic Particles, oftewel echte hologram deeltjes, worden genoemd, kan er een glitter- effect als nooit te voren worden gecreëerd. Dit bijzondere ingrediënt is 30 keer duurder dan ieder ander nagellak bestanddeel en draagt bij aan de hoogwaardige kwaliteit van Glitter Gal. De producten bevatten geen tolueen, formaldehyde en DBP en zijn dus Big 3 Free. Hierdoor kan er ook langdurig genoten worden van het mooie resultaat want de lakken zijn long-lasting en chip- resistant. 

Dr Dennis gros skincare:

Dr Dennis Gros is een merk waar ik nog nooit wat van heb gehoord. Leuk om dat eens in een persbericht te krijgen! De huidverzorgingslijn van Dr Dennis Gross bestaat uit probleemoplossende en praktische producten voor alle huidtypes. De volledige lijn met producten is dermatologisch getest, hypoallergeen, en parrabeen-en dierproefvrij!

Het persbericht van wat ik kreeg:

Het sterproduct binnen de collectie is de Alpa Beta Daily Face Peel, een peeling op basis van fruitzuren. Het gepatenteerde 2- stappensysteem verbetert de textuur en de kleur van de huid, stimuleert collageenaanmaak en voorkomt pukkeltjes en mee-eters. De extra strength variant van deze peeling bevat een hogere concentratie aan fruitzuren en een extra fruitzuur, amandelzuur, dat een nog effectievere werking heeft tegen huidveroudering, acné en pigmentatie.

De nieuwste lancering van Dr Dennis Gross is de Alpha Beta Smoothing Body Towel, een dagelijkse, exfoliërende behandeling voor het lichaam. Elk doekje bevat ingrediënten die helpen bij het stevig, glad en helder maken van de huid op het lichaam. Dit product behandelt diverse huidaandoeningen zoals verkleuringen van het decolleté, rode pukkeltjes en een droge huid op de armen en benen, tegelijkertijd. Resultaat: een heldere en stralende huid die verfrist en verkwikt aanvoelt!

Naast de Alpha Beta Smoothing Body Towel heeft Dr. Dennis Gross nog een nieuw product ontwikkeld: Age Erase Recovery Mask. Dit bijzondere masker is een luxueuze, zelfverwarmende “spa treatment at home”, dat de huid zichtbaar verjongt en uitkomst biedt voor de vermoeide, vale teint. Een twee-stappenplan op basis van hyaluronzuur wat de circulatie verhoogt waardoor een directe glans en een waanzinnige gloed ontstaat op de huid. Verkoopinformatie www.redcarpetqueen.com!

Ik hoop dat jullie nu misschien een beetje op de hoogte zijn van de nieuwe producten en zo! Als ik weer een persbericht krijg, kan ik er weer een artikeltje over maken! Ik hoop dat jullie het leuk vonden.

xx Jennifer.

 

3 Comments

  1. Hoe ben je in aanmerking gekomen met de pers of hoe hebben ze jou ondekt?
    xx

  2. Bregje

    Dit moet je vakerdoen!

Leave a Comment