Beautynieuws! Essie nagellak online, en BB cream van Rimmel!

IMG_7110

 

Jeej, ik heb weer een beautynieuws artikel voor jullie! Dit is een onderwerp, waarin ik nieuwe producten laat zien die ik in een persbericht heb gekregen! Essie verkrijgbaar op een webshop, en nieuwe bb cream van Rimmel! Je leest het in de rest van dit artikel!

essie promoEssie nagellakjes te koop bij beautyvoordeelshop.nl!

Op 1 Februari is het zover, je kunt dan Essie nagellakjes kopen bij de beautyvoordeelshop!! Dit is een webshop, waar je make-up voor een voordelige prijs kan halen! Denk dan aan merken zoals: Maybelline, Loreal, en Rimmel.

Essie is een heel fijn nagellak merk, en blijft heel lang zitten zonder enige chip. De Essie lakjes zijn in eerste instantie gemaakt om in salons te gebruiken, maar ze hebben ook voor ons de consumenten de fijne lakjes op de markt gebracht! Wel is er een verschil tussen de ‘salon’ lakjes, en de ‘consumenten’ lakjes: De lakjes van de salons, heeft een betere kwaliteit, ze hebben een dunner kwastje en hun structuur is ook wat dunner. De lakjes uit de salons zijn ietsjes groter namelijk 15 ml, en de consumenten lakjes zijn 13,5 ml!

Je kunt een selectie van de SALON nagellakjes dus vanaf 1 Februari bij de bautyvoordeelshop vinden! Deze zijn dus beter van kwaliteit maar ook duurder. Bij sommige salons, kosten deze lakjes rond de 14 euro. En in sommige webshops soms 16,50!! Maar op de beautyvoordeelshop kun je de lakjes vinden voor 9,49 en dat is nog goedkoper dan in de drogisterijen, terwijl deze kwaliteit beter is.

Foto’s van de collectie die vanaf 1 Februari koop is bij de webshop:

essie kleuren

essie col. 2

essie collectie

 

Er komt vanaf 1 Januari een selectie van de Essie ‘salonlakjes’ in de webshop: www.beautyvoordeelshop.nl

Rimmel BB Cream Duo

 

Rimmel lanceert 9 in 1 BB creams!

Elk merk komt er tegenwoordig mee, en het lijkt wel de nieuwe make-up trend! Wat is het? De BB creams! Ook rimmel komt er mee!

De meeste BB creams hebben een 3 in 1 functie, maar deze BB cream heeft een 9 (!) in 1 functie!! Deze formule verzorgt de huid, hydrateert, maakt poriën minder zichtbaar en beschermt je huid.

De BB cream heeft nog meer functies! Rimmel belooft dat de BB cream je puistjes verbergt, en je huid helder, glad en mat te maken! Je kunt deze BB cream ook prima gebruiken als je in het zonnetje gaat zitten, want de BB creams hebben allebei SPF 25!

Rimmel BB Cream Medium DarkRimmel BB Cream Light

 

Er zijn 2 kleuren LIGHT voor de lichtere huid, en MEDIUM/DARK voor de lichte tot getinte huid. Ze passen dus bij elke huidskleur!

De kleuren geven een lichte, frisse textuur met een gelijkmatige finish die allerlei onregelmatigheden bedekt, waardoor je gezicht er natuurlijk uitziet en heerlijk aanvoelt. Het is alsof je geen make-up draagt!

Huidverzorgingskenmerken/make-up kenmerken:

verzorgt verbergt / hydrateert bedekt minimaliseert poriën effent / beschermt matteert verheldert!

De BB creams zijn te koop in de webshop onlinemakeup, en kosten ieder 9,49! Neem dus snel even een kijkje.

Heb je al Essie nagellakjes of de BB cream van Rimmel geprobeerd?

Liefs Jennifer,

 

8 Comments

 1. Leuk dat je beautynieuws plaatst!
  Ik wist niet van die beautyvoordeel shop .. Nu wel! Haha handige shop, bijna alles goedkoper dan in de winkel!
  Liefs, Babette

 2. Ohh die Essie lakjes zijn pretty! <3

 3. Anneleen

  heee, die bb cream ligt bij ons al lang in de winkel..
  liefssxx

 4. jasmina

  wil je een video plaatsen op youtube waar je all je lipestiften heb gekocht wil ik heel graag weten

 5. wil je een video plaatsen op youtube waar je all je lipenstiften heb gekocht

Leave a Comment