Bourjois | Gold is black

foto 1 kopie 2

Ik denk dat iedereen de fijne nagellakjes van Bourjois wel kennen. Ze hebben een mooie ‘gel’ achtige finish, een fijn kwastje en mooie kleuren. Ook blijven ze ook nog eens lang zitten! Bourjois heeft een nieuwe collectie van nagellakjes uitgebracht speciaal voor de winter, en de feestdagen. Ik heb 2 lakjes ontvangen om te reviewen voor jullie, lees dus snel verder!

De foto’s die in dit artikel voorkomen, zijn allemaal gemaakt met mijn mobiel en dus geen goeie kwaliteit. Waarom? Omdat mijn camera voor een week bij mijn oom is. Hopelijk vinden jullie dit niet erg, sorry voor het ongemak!

foto 2-1 kopie

Als eerste dit lakje en hij heet: 29 Monster Blood. De foto is niet heel scherp, maar zo zie je wel de bijzondere glans die in de lak zit. Het is een hele donkere mosgroene kleur, die van een afstand bijna zwart lijkt. Er zit een hele mooie goud/groene glans in, met wat mini shimmertjes.

foto 3 kopie

Dit is de lak gewoon in het daglicht. Kijk, het lijkt eigenlijk gewoon zwart! Ook zie je op het eerste gezicht de shimmer die in de lak zit niet, wat ik wel erg jammer vind. Zo is de lak saaier dan in het potje!

foto 1 kopie

Maar, er veranderd wel wat als je de lak in het licht houdt! Nu komen de shimmers en de mooie glans tevoorschijn. Zo vind ik de lak echt heel erg mooi, en best wel een beetje vampy. Dit is trouwens 1 laagje van de lak, hij dekt al helemaal goed! Geen 2 laagjes nodig dus.

foto 2-1

Nu komt de gel glitter topcoat, in de kleur: 33 Enchanting potion. Dit is een transparante topcoat, met hele grove gouden glitters erin. Meestal dekken deze glitter lakjes niet heel goed, en komt er niet veel glitter vanaf. Zal dat bij deze lak wel zo zijn?

foto 3

Dit is 1 laagje van de gel topcoat over de nagellak heen. Het lakje geeft niet heel veel glitters af, maar ook voldoende zodat de kleur van de andere lak niet wegvalt. Het zijn ronde glitters, en ik vind dat het erg mooi is over Monster Blood heen. Het maakt de nagellak nog meer feestelijk, perfect voor kerst!

foto 1

Dit is de nagellak met de topcoat eroverheen, met flits. Je ziet dat de glitters van de topcoat heel erg sprankelen. De glitters lijken een beetje op een soort confetti! Deze collectie van Bourjois heeft natuurlijk nog veel meer mooie nagellakjes voor deze winter en feestdagen. Ik vind deze zeker een aanrader, en dan vooral Monster Blood!

foto 2

Deze nagellakjes van Bourjois zijn vanaf Oktober te verkrijgen bij veel drogisterijen, en ze kosten 8,49 per stuk. Bedankt voor het lezen!

946873385011505080613

En, wat vind jij van deze nagellakjes? Ga je er een paar inslaan?

 

7 Comments

 1. fien

  wil je laten zien hoe puistjes patches werken van de action?

 2. Sule

  Ik vind ze wel heel duur hoor, beter koop ik eten ermee xD, maar wel hele mooie lakjes, ja graag die puistjes path dat wil ik ook eens wel proberen

 3. Britt

  Zou je een sop mijn site willen kijken http://www.girlz4-ever.blogspot.nl

 4. Noa

  Heel leuk! Weet jij misschien nog een goed en gratis programma om video’s te bewerken? (Geen iMovie want ik heb niks van Apple)

  xxx Noa

 5. Ilina

  Er zitten zoals altijd weer wat spellingsfouten in, kan je daar wat meer op letten aub

 6. Melissa

  Hee Jennifer,
  Ik heb een vraagje waar heb je die mintgroene nagellak van bourjois gekocht?
  Ik wil hem namelijk ook mijn lievelings kleur is ook mintgroen:p
  xx mij

Leave a Comment