Budget gezichtsproducten toppers!

Meer dan de helft zelfs van mijn stash bestaat uit budgetproducten.. Ik hou van budgetproducten, omdat ze nooit een aanslag op m’n portemonnee zijn. Veel producten in m’n tasje voor weinig geld, i love it. En blushes met mooie patroontjes en een lovely pink kleurtje, highliters met een overdosis aan glitter, en bronzers met een chocoladebruine kleur. Wat zijn ze toch mooi!

Op de foto hierboven zie je mijn allermooiste blushes, een nagellak potje met een schattige kleur, een highliter en een bronzer. Het fijne van deze producten is dat ze eigelijk allemaal niks kostten. Zo’n 3 of 4 euro ben je er nog voor kwijt. Ik heb een korte review over deze budget toppers.

Catrice 050 Apropos Apricot. 

Catrice heeft zoals jullie weten een tijdje geleden hun assortiment vernieuwd. Toen ik het persbericht las, zag ik die mooie blushes. Er zat er een bij, en die was toch zo mooi. Dat juweeltje waar ik het over heb heet Apropos Apricot. Een naam die je onmogelijk kunt uitspreken maar wat is die mooi. Toen ik de blush zag kreeg ik echt een beetje een Nars Orgasm gevoel. Dat was ook de reden dat ik de blush kocht, omdat ik Nars Orgasm toch wel prachtig vind maar niet heb! Het grappige aan deze blush is: Hoe vaak je er ook over heen gaat met een kwast, of je vinger het lijkt gewoon alsof je hem nog nooit hebt aangeraakt!

H&M blush 18 Sweet rose.

Deze blush kocht ik ooit een keer bij de H&M, toen ik van plan was om niks te kopen.. Als je niks wilt kopen, kom je toch altijd weer de leukste dingen tegen toch? Bij deze blush zag ik er ooit ook weer een beetje een Nars Orgasm in. Ik weet niet wat ik had die tijd, maar ik was een beetje verliefd op Orgasm denk ik? De blush van Catrice heeft iets meer weg van Orgasm dan deze hoor. Maar dat neemt niet weg dat dit een prachtige blush is. Want hij is super mooi!

Action Max blush Pink.

Deze blush zag ik ooit in de Action en ik nam hem mee. Namelijk omdat ik hem al op zoveel blogs voorbij heb zien komen, dat ik dacht: Dit moet wel een geweldige blush zijn! Ik mikte hem ongetwijfeld in m’n mandje en rekende 0,99 cent af. Ja, ik meen het! Zoals je op de swatch kunt zien heeft de blush wel iets weg van de H&M blush van toenet. Deze blush is erg mooi roze, en heeft best veel pigment.

Etos lip & cheek tint.

Ik heb natuurlijk het spannendste ding voor het laatst bewaard, namelijk een blush in een nagellakpotje. Je zou hem een keer zomaar per ongeluk in je nagellakstash gooien. Maar nee, het is gewoon een blush! Je kunt hem ook op je lippen gebruiken, en dan heb je zo’n stain effect. Maar op je wangen blijft hij dus zitten waar die zit. Op m’n hand zie je de blush links gewoon aangebracht en rechts geblend. Het is nu een dag na dat ik deze foto heb gemaakt, en de swatch zit er nog vaag op..

Hema Highliting mousse. 

Dit is ook een erg mooi product. Het zit in een glazen potje, en is goud. De shimmers glimmen te gemoet. Het is een potje van de Hema. Je kunt het gebruiken over je blush heen, op je jukbeenderen voor een mooie glans. Of als oogschaduwbasis! Op de swatch kun je ook zien dat hij erg goud is, dus breng hem voorzichtig aan!

Essence bronzing powder shimmer.

En als laatste product heb ik een erg mooie bronzer van Essence. Je hebt hetzelfde variant ook in het mat, maar ik hou nou eenmaal van shimmer en glitter. Dit is een erg mooie bronzer, niet te donker maar ook niet te licht. Ook voor de wat lichtere huidjes dus. Deze bronzer heb ik in de zomer erg veel gebruikt, en het patroontje in de bronzer is ook erg lovely.

Dit was mijn artikel over de mooiste budget blushes, een highliter en een bronzer uit mijn stash! Ik hoop dat jullie het een leuk artikel vonden.

xxx Jennifer

 

1 Comment

  1. Die van Catrice en H&M zijn heel mooi!

Leave a Comment