Clarins Instant light concealer stick & Instant light lipgloss.

Vandaag heb ik een review voor jullie over 2 Clarins producten: Een lipgloss, en een concealer stick. Dit zijn m’n eerste producten die ik heb gekregen, om te testen voor mijn site. Ik ben er echt super blij mee! Lees snel verder voor de rest van deze review.

Als eerste heb ik een super leuke lipgloss gekregen. Het is de Instant light natural lip perfector, en ik heb hem in de kleur 01. Deze lipgloss herstelt en beschermd je lippen tegen de zon. Eigelijk is het een soort lipbalsem in tube met een super leuk kleurtje! Ik ben echt gek op dit soort ‘fellere’ kleurtjes voor in de zomer.

Dit is het sponsje. Ik vind dit echt heel erg handig en fijn werken. Het is ook heel erg zacht, en brengt mooi aan. Je drukt een klein beetje in de tube en dan komt er lipgloss uit!

Dit is een swatch op m’n hand. Kijk hoe goed gepigmenteerd hij is. Niet zo goed als een lipstick, maar bijna wel! De lipgloss verzorgt, beschermd en geeft kleur. Ik kan niet ergens vinden wat de factor van de lipgloss is maar dat maakt niet uit.

Dit is mijn lippen met niks erop. M’n lippen zijn een beetje droog, sorry!

En dit is met de lipgloss erop. De kleur valt een beetje weg, maar is als nog heel mooi! Er zit een mooie glans in, met gouden shimmertjes. En de kleur is ook niet transparant. Dit is echt een super fijne lipgloss vind ik!

Full face met lipgloss.

Als tweede heb ik nog een concealer stick gekregen voor onder de ogen. Dit is best wel grappig, want hier was ik eigelijk al naar opzoek! Ik heb soms best wel donkere kringen onder mijn ogen, en dit lost het op. Dit is de Instant light brush-on perfector. Ik heb hem in de kleur 00 en dat is dus de lichtste kleur. Ook even tussendoor: Ik vind de verpakking ook erg mooi! Ook van de lipgloss. Het gouden staat heel chique en mooi.

En ook weer een fijn kwastje, niet te stijf en ook niet te fluffy. Perfect!

Sorry voor de wazige foto. Je draait aan de achterkant van de stick en dan komt er concealer uit het kwastje.

Zo ziet de concealer eruit op m’n hand. Het is de lichtste kleur, en dus ook goed voor mij zoals ik net al zei. De concealer zelf is niet te waterig en ook niet zo dik als een soort creme.

Links is voor en rechts is na. Je ziet echt verschil! De bedoeling van de concealer is dat hij je oog oplicht. Je kunt op de linker foto zien dat het een beetje donker onder mijn ogen is, en rechts is dat weer opgelost! Echt wederom een hele fijne concealer.

Dit was mijn review over deze twee Clarins producten. Ik vind ze allebei echt super fijn, en ben er heel erg blij mee! Ik hoop dat jullie het leuk vonden.

xxx Jennifer.

 

 

3 Comments

 1. juliette

  Hoi!
  Super leuke spullen.
  En een hele mooie site!

  Liefs Juliette!

 2. Anneleen

  Waaaaaauw, die lipgloss, zoo lovely!
  Waar koop je Clarins? x

Leave a Comment