EOTD & NOTD.

Vandaag laat ik aan jullie mijn EOTD zien en mijn NOTD zien. Mocht je niet weten wat dit is? EOTD is een afkorting va: Eyes of thé day, en NOTD is een afkorting van Nails of thé day. Dit is best een kort bericht dus liet ik aan jullie maar mijn nagels en mijn ooglook van vandaag zien! Lees snel verder.

Hierboven zie je een foto van mijn ooglook op dit moment. Ik heb op mijn ooglid en in mijn crease een ‘nude’ look gemaakt, en onder heb ik een lijntje gezet met een blauw oogpotlood. Dat leek me wel leuk als je dan een nude look hebt en dan een blauw lijntje, dat het blauwe lijntje er ook meteen echt ‘uitspringt’. Dat kun je ook wel zien op deze foto.

Oke, hier kijk ik misschien wel een beetje schil maar hierdoor kun je wel goed mijn ooglook van boven zien. Het lijkt ook of ik uitgeschoten ben met m’n eyeliner boven maar dat zijn mijn wimpers:) Ik vind de ‘nude’ oogschaduw erg mooi met hele mooie glitters erin!

En nu mijn nagels, ik ben er zo blij mee! De kleuren!!! Ik zat gister op de bank, en dacht opeens dit ontwerp met geel en roze/oranje achtig. Het is ook super zomers, en het valt ook echt op! Wel moet ik zeggen dat het vanochtend al een beetje gechipt was maar dat maakt me niet uit, want ik werk het gewoon bij! Ik laat hieronder even zien wat ik voor alles heb gebruikt:

Wat heb ik gebruikt op mijn ogen?

Oogschaduw palletje van een onbekend merk: Golden eyes w7?

Essence 2 in 1 kajal pencil in: 09 you & i’vy.

Hema eyeliner 01 black.

Max eyes mascara, Action.

Wat heb ik op mijn nagels gebruikt?

Catrice nagellak geel: 700 Birdy reloaded.

Catrice nagellak roze: 030 Meet me at coral island.

xxx Jennifer

Leave a Comment