Essence lipstick 04 On the catwalk & Essence concealer.

IMG_0500

Laatst kocht ik 2 nieuwe producten van Essence. Een lipstick die ik al heel graag wilde, en een concealer waar heel veel beautybloggers enthousiast over zijn. Het leek me wel leuk om ze beide voor jullie te reviewen, dus lees snel verder!

PicMonkey Collage2

Als eerste deze lipstick van Essence, in een hele mooie berry kleur. In de winter zijn dit soort berry kleuren altijd helemaal hip, en ik wilde al heel graag zo’n kleurtje. Bij Essence zag ik deze kleur staan, en deed hem gelijk in mijn mandje. Jullie wisten al wel dat Essence een nieuwe verpakking heeft kwa lipsticks. Ik vind het er erg mooi en chique uitzien! Ik vond de kleur in de verpakking erg fel, en dacht dat hij erg rood zal zijn. Maar, dat pakte toch iets anders uit!

PicMonkey Collage3

Hier lijkt de kleur nog best donker, maar in het echt valt het best mee. Het is natuurlijk geen nude kleurtje, maar ook niet donker rood zoals hij in de verpakking lijkt. De lipstick geeft wel veel kleur af, maar je kunt hem ook goed opbouwen wat ook fijn is. Het is een mooie berry kleur, en ben er erg blij mee! Ik heb hem in de kleur: 04 On the catwalk! gekocht. De lipsticks kosten per stuk: 2,39.

PicMonkey Collage

En dan de welbekende concealer van Essence. Mijn concealer was op, en daarom kocht ik deze omdat veel bloggers er enthousiast over waren. Ik dacht dat ze hem maar in 1 kleur verkochten. Ik heb gelukkig wel een goede kleur gekocht! Hij is speciaal voor onder je ogen, en daarom wat lichter dan je huidskleur. Hij dekt erg goed, en verbergt je wallen meteen. Het is de Stay all day concealer, en hij kost 2,79. Ik heb hem in de kleur 20 Soft beige.

IMG_0510

Ik vind beide producten erg fijn, ze zijn goedkoop en ook erg fijn. Ik raad ze je zeker allebei aan!

Beide producten zijn te koop bij Kruidvat.

Liefs Jennifer,

Heb jij 1 van deze producten, en hoe bevallen ze je?

7 Comments

 1. Ik vind de concealer van Essence ook heel fijn!

 2. Tessa

  Heel leuk! Alleen ‘kwa’ moet qua zijn. X

 3. Melissa

  Die concealer heb ik al een tijdje hij is erg goed

 4. Sule

  Thanks voor de revieuw! Ik ga zo snel mogelijk de concealer halen. 😉

 5. marieke

  ik heb de concealer ook! ik vind hem ook heel fijn. k wist alleen niet dat hij speciaal voor onder je ogen was. ik gebruik hem ook voor puistjes, oneffenheden enzovoort.

 6. Noah

  Ik heb de lipstick in coral calling(01) ik vind het een prachtige kleur! En doe hem vaak op met filmpjes en foto’s

Leave a Comment