Essence lipsticks All about cupcake & In the nude

IMG_9907

 

Toen ik met mijn vriendin Imke ging shoppen, was er bij de Kruidvat een actie. 2 Essence lipsticks voor 3 euro. Ik had 2 lipsticks die ik al graag wilde, en dit was dus mijn kans. Hop in m’n mandje, en afrekenen maar! Normaal kost een lipstick van Essence volgens mij 2 euro, alsnog niet heel duur natuurlijk. Ik review voor jullie vandaag 2 Essence lipsticks!

IMG_9908

IMG_9910

 

Ik heb deze 2 kleuren. Links: 53 All about cupcake, en rechts: 52 In the nude. Volgens mij zijn het allebei best bekende lipstick kleuren van Essence. Ik wou ze allebei al een tijdje hebben. Ik weet niet tot waarneer de actie geldt… Hierboven zie je de lipsticks zelf. Ik vind de verpakking van Essence wel prima, niet prachtig maar ook niet lelijk. Wat ik wel jammer vind is het doorzichtige witte waar de lipsticks inzitten. Maar, het gaat niet om de verpakking.

IMG_9911

 

Hier heb ik de lipsticks geswatched. In beide kleuren zitten geen glittertjes, maar wel een glans. Ze zien er erg mooi glossy uit. De linker is erg mooi oudroze. Hij lijkt op NYX lipstick in Tea rose, alleen is deze minder gepigmenteerd en meer glossy’er. De nude kleur lijkt in de verpakking heel erg bruin, maar is net niet transparant op mijn hand.

IMG_9916

 

IMG_9918

 

Hier heb ik de kleur All about cupcake op. Het is zoals ik al zei, een oudroze kleur met glans. Het lijkt bijna op een lipgloss vind ik. Omdat de lipstick een glossy effect heeft, trekt hij niet in de lijntjes en zie je geen velletjes. Wel gaat hij wat sneller van je lippen af, maar ik vind bijwerken geen probleem. De lipstick blijft minstens 1 uur zitten. Op de 2de foto zie je mijn full-face met de lipstick.

IMG_9920

 

IMG_9922

 

En dit is de kleur In the nude. Nude lipsticks staan mij heel vaak niet mooi, want meestal ziet het er dan snel ‘ziek’ uit. Ik denk dat dat komt doordat ik blond ben, maar ik weet het niet zeker. Deze lipstick vind ik wel heel mooi! Met deze lipstick zie ik er niet ziek uit, maar dat komt omdat deze iets bruiner is. Ook deze is erg glossy, en geeft niet heel veel pigment maar net het goede nude tintje. Deze blijft wederom ook ongeveer 1 uur zitten.

IMG_9923

 

Ik vind beide lipsticks erg fijn. Het zijn mooie kleuren, ze blijven gemiddeld goed zitten en ze hebben een mooi glossy effect! Ik ga ze zeker vaker gebruiken, en even bijwerken is wel nodig. Ik raad ze zeker aan, en voor de prijs die volgens mij 1,99 is. Wat natuurlijk helemaal niet duur is voor een lipstick.

946873385011505080613

 

Ga jij door deze review de lipsticks aanschaffen, of heb je al ervaringen met lipsticks van Essence?

13 Comments

 1. Julia

  Ik ga zeker kijken naar all about cupcake. wat een mooie kleur 😀 bedankt voor je revieuw

 2. sophie

  mooie lipsticks en leuke review!

 3. Leuke lipsticks! Ik heb All about cupcake zelf ook en vind hem erg mooi.

 4. Astrid

  Het Jennifer,
  Leuke review & hele toffe kleuren! Ik volg je nu al een tijdje en het is echt leuk om te zien hoe jij groeit met je blog. Zo voort doen, meid!

 5. All about cupcake is mijn FAVO lipstick. Hij is bijna op dus ik denk dat ik hem nu even zal moeten inslaan. Xxx leuk review

 6. Leuk! Allebei erg mooi

 7. Het ziet er interessant uit! Ik heb ze ook gekocht, dankzij jou ;P Goede review, je gaat steeds beter!

 8. Annemariee

  Leuk Jennifer! Ik heb zelf 1 lipstick van essence, echt een hele mooie rode kleur met chunky gouden glitters… 063(?)rocking red!! En ik vind all about cupcake ook lijken op de kleur classy van elf 1 euro lijn?die iets donkerder .

 9. melissa

  ik vindt het kei mooie kleuren
  vooral de all about cupcake
  ps:leuke review xD

 10. ranixxx

  kan je deze lipsticks ook ergens anders kopen dan bij kruidvat

 11. suzan

  Jij hebt hele mooie ogen zeg! En een leuke review ;-). He
  b ze toevallig ook allebei. Mooie kleuren en leuke glans. Alleen balen dat ze er zo ontzettend snel afgaan. .

 12. Die roze is leuk. Die heb ik ook, en het is mijn favoriete lipstick. Mooi en betaalbaar.

Leave a Comment