Essence review marathon #2 – paper print manicure

IMG_0158

 

Als je een beetje into de nailart bent, heb je ooit vast wel eens gehoord over krantennagels op je nagels. Je pakte dan een stukje krant en wat alcohol, en deed het op een drukkende manier met alcohol erop op je nagels. Dan had je een hele mooie en simpele kranten nail art! Essence vond dat ook wel leuk, en bedacht 2 nieuwe producten. Een krantenstuk met allemaal verschillende patronen, en een potje nagellak. Volgens mij is het geen nagellak, maar gewoon alcohol. Ik was hier erg benieuwd naar, jij ook? Lees dan snel verder!

IMG_0160

 

Als eerste het potje met vloeistof. Ik kan nergens de ingrediënten vinden, dus ik weet niet wat erin zit. Volgens mij is het gewoon alcohol, want zo ruikt het wel een beetje. Ze noemen dit: ‘Transfer solution’. Dit moet je sowieso hebben voor als je aan de gang gaat met de paper print manicure. Op de dop van het flesje staat ook een gebruiksaanwijzing.

IMG_0161

 

IMG_0162

 

Dan het krantenvel. Het is ook letterlijk een krantenvel, want het heeft hetzelfde papier. Op het velletje zitten 6 verschillende printjes. Je kunt uit meer soorten doosjes kiezen, met dus allemaal verschillende printjes!

Hoe ga je nu te werk?

IMG_0163

 

Als eerst lak je je nagels in een lichte kleur. Hij moet goed dekken, want je ziet de kleur zegmaar wel door het patroontje heen. Ik heb het even op een nepnagel gedaan, omdat mijn nagels er niet uit zien en omdat ze op dit moment heel zwak zijn.

IMG_0166

 

Dan knip je een stukje van het krantenvel af, die op je nagel past. En dan maak je dat stukje nat door met de ‘nagellak’ eroverheen te gaan.

IMG_0167

 

En dan druk je dat stukje op je nagel. Ik had op deze foto precies gedaan wat op de gebruiksaanwijzing stond, en goed aangedrukt. Toen wou ik het stukje eraf halen, en weetje wat er gebeurde? Hij bleef muurvast zitten, en ik kon hem er amper af halen. Toen heb ik een nieuw stukje gepakt, en opnieuw geprobeerd bij een andere nagel. Deze bleef niet vast zitten, maar er kwam niets van het stukje af. Geen patroon, geen kleur niets. Misschien doe ik het verkeerd, maar voor mij werkt dit niet!

Ik vind het dus geen aanrader, maar wil je het toch kopen? De transfer lak kost 1,39 en de prints kosten 1,89.

946873385011505080613

 

15 Comments

 1. Melissa

  Bij mij werkte het wel misschien heb je er er te kort of te lang op laten zitten? Of lukt het alleen op je eigen nagel!

 2. Sule

  Ik denk dat je ze gwn teveel erop hebt gedrukt. Xx

 3. Ja inderdaad, misschien pakt het niet op nepnagels omdat het natuurlijk van plastic is en heel glad. Ben wel benieuwd of het ook echt werkt, ik deed het altijd met parfum 😉

 4. Apart. Ik hebben zelf nog niet in de winkels zien liggen. Ben benieuwd of het ook echt goed werkt.

 5. rachel

  je kunt echt hele leuke filmpjes maken jij bent ook een voorbeeld voor mij ik heb een tip je kunt het ook zelf doen je knipt een klein stukje uit de krant je kunt precies de vorm van je nagel knippen maar je kan ook gewoon iets kleins knippen je doen er transparante nagelak overeen en dat is het

  rachel

 6. rachel

  bijna hetzelfde

 7. Cheyenne

  Huh jennifer? Ben je gestopt met je blog en je YouTube kanaal?:( echt jammer

 8. Heeejj

  Lees je al je comments?
  Ik maak krantenagels gwn zelf en dat vind ik goed gaan dus ik hb dit niet ecjt nodig x

  Ik zit in de 2e klas
  Enn ik wil zeggen dat ik het knap vind dat je je blog kan combineren met school want ik vond school alleen al vreselijk lastig te plannen
  ik doe nu havoo

  Doeeeeii xx

 9. serieus. na zoveel duidelijk maken van ddat je niet gaat stoppen maaar het gwn druk hebt ens zijn er nog steeds mensen die denken dat je stopt omg. HAHAHAHAHAHA wauw mensen wauw,

  BYEEE

 10. Kiki

  Bij misslipgloss werkt het wel.

 11. Bibi

  Probeer inplaats van die nagellak, parfum!

 12. marloes

  Bij mij doet hij het ook niet ik heb een keer halfuur lang gewacht en er kwam
  Geen patroon niks van af.
  Dus je bent njet de enigen.

Leave a Comment