Etos Highlighting illuminizer

IMG_0593

Etos komt zo als elke keer weer met een nieuw product. Deze keer komen ze met een ‘Highlighter illuminizer’. Dit zijn 3 prachtige highlighters die je gezicht mooi stralend maken maar ook kun je het product aanbrengen op je decolleté, hals of armen. Ik heb vandaag een review voor jullie van deze mooie budget highlighter. Lees dus snel verder!

Het tubetje zelf ziet er basic uit en niet al te klein. Er zit in totaal 12 ml product in, dus dat is meer dan genoeg voor een highlighter. Toen ik de highlighter voor het eerst zag , moest ik erg denken aan de highlighter van Nars Orgasm. Het is een perzikkleurige kleur, met een gouden glans. Lijkt erg op Nars Orgasm!

IMG_0595

Hier zijn wat swatches van de highlighter. Op de camera lijkt hij iets meer koper dan hij in het echt is. De substantie van de highlighter is best dun, en niet te dik. Dat is heel fijn, want dan voel je niet zo’n plaklaag op je gezicht! Het brengt fijn aan, en blend heel mooi zodat de highlighter natuurlijk oogt.

IMG_0596

Hier heb ik de highlighter op. Je ziet het niet heel erg, maar in het zonlicht zie je de highlighter erg mooi glanzen. Ik ben erg tevreden over het product! Brengt mooi aan, geen dikke plaklaag, en het oogt natuurlijk en niet te glitterig. Ook is het geen duur product, zeker een aanrader!

Liefs Jennifer,

Wat is jouw’n favoriete highlighter, en ga je deze van Etos kopen?

11 Comments

 1. isaaa

  Leuke revieuw! Ik ben blij dat je weer volop aan het bloggen bent en dat je weer videos maakt! Superr ! xx
  PS. Ik ga waarschijnlijk ook naar het BFF event op 16 Februari! Leukk <3

 2. Supermooie highlighter! Ik heb de oude variant, met de witte verpakking, die ook erg fijn en mooi is! X Carmen

 3. Laura

  Hoi! Super leuke highlighter! Maar waarom heb je de laatste tijd bijna geen artikelen geplaatst?

  Xxx

 4. Leuk artikel! Lijkt me een heel fijn product!
  Liefs,
  Iris x

 5. diede

  Waauw Jennifer wat heb je toch prachtige ogen ! ♡

 6. Heyy hoeveel kost de highlighter en het is albatros niet orgasm.

  Liefs

  Mariella

  • Jennifer

   Ik weet niet precies hoeveel de highlighter kost. En hij lijkt heel erg op Orgasm, en juist niet op Albatros.
   Bedankt voor je reactie!
   Lievs Jennifer,

 7. Melissa

  Ik ga hem denk ik ook kopen lijkt me erg mooi
  xx

 8. Ik vind jou echt goed ik kijk echt heel vaak naar je filmpjes maar die highlighter vind ik niet echt lijken op orgasm maar misschien is dat zo op de foto

Leave a Comment