Etos zomerassortiment producten!

IMG_9221De zomer staat bijna weer voor de deur, ook al neigt het weer er niet echt naar… Etos is al in het zomersfeertje, en heeft voor ons een zomercollectie gemaakt! Met gekleurde lipbalsems, leuke toillettasjes, zonnebrillen & een mooie blush. Ik heb een paar producten ontvangen om te testen. Benieuwd? Lees snel verder!

Het Etos zomerassortiment ligt vanaf 27 Mei in de winkel.

IMG_9222Laat ik als eerst beginnen met kort iets te vertellen over dit toillettasje. Ik was logeren bij mijn opi, en heb deze natuurlijk mee genomen. Het is een hele fijne tas, voor je beautyspulletjes! Hij is diep, en heeft een goed formaat. En hij ziet er ook nog eens leuk uit. Als je een nieuwe goeie toillettas zoekt, is deze zeker een aanrader. De toillettas kost volgens mij 6,99.

IMG_9224

 

IMG_9225Misschien kennen jullie dit product al een beetje. Dit is de colour balm van Etos. Clinique begon hiermee met de Chubby sticks, en daarna heeft Hema wat lipbalm sticks in het assortiment gedaan. Nu komt Etos ermee! Ik vind het persoonlijk erg fijn werken. Het is verzorgend, en heeft aardig wat pigment! Ook is het lekker creamy, en handig aan te brengen. Je kunt ook heel precies langs de randjes van je lippen.

IMG_9226Hier heb ik de colour balm geswactched. Zoals je ziet geeft hij veel pigment af, maar heeft hij ook een erg mooie glans. Ik weet niet welke kleur ik heb, maar in ieder geval een dieprode kleur. Etos heeft 5 verschillende kleuren.

IMG_9230

 

IMG_9238Hier heb ik de colour balm op mijn lippen, en op de laatste foto zie je de full-face. Ik vind hem echt super fijn! Hij trekt ook niet in de lijntjes, en het voelt eigenlijk als een lipbalm. De geur is licht, en niet echt heel aanwezig. De kleur vind ik daar in tegen ook heel erg mooi. Het is gewoon een mooie bloedrode kleur. Hij blijft wat uurtjes zitten, en daarna is het tijd om hem bij te werken. Ik vind het echt een aanrader!

De Etos colour balm is verkrijgbaar in 5 verschillende kleuren, en ze kosten 3,99 per stuk.

IMG_9241

 

IMG_9242Dan dit mooie product, de blush powder! Etos had dit al een keer in een collectie, maar dan van een bronzer. Het is een poeder met allemaal verschillende kleuren, wat bij elkaar zorgt voor highlighter, blush, en soms ook wat bronzer. Op de 2de foto zie je de poeder close-up. Alle kleurtjes hebben een hele mooie shimmer.

IMG_9243Dit is de swatch van de poeder. Je ziet dat hij mooi licht is, met een lief roze kleurtje. Er zit ook een hele mooie glans doorheen, door de highlighter’s. Ik vind hem echt heel mooi!

IMG_9248Hier heb ik de blush op de zijkant van mijn gezicht op. Je ziet niet perse de kleur op m’n gezicht, maar wel de hele mooie glans die erdoor zit! Ik denk dat je de poeder beter kunt gebruiken voor over je blush heen als een highlighter. Maar als je een natuurlijke blush of gloed wilt, is dit natuurlijk perfect!

De Etos blush powder is in 1 kleur verkrijgbaar, en kost 4,99.

IMG_9250Ik vind het zomerassortiment van Etos heel erg geslaagd! Er zat ook nog een strandtas in het perspakket, maar die heb ik niet laten zien. Alle producten zijn stuk voor stuk echt heel erg fijn, en de toillettas ook! Het is zeker een aanrader om even bij Etos haar nieuwe zomerassortiment te kijken als je toevallig in de buurt bent. En, alles is heerlijk budgetproof!

Liefs Jennifer,

Wat vind jij het leukste product?

4 Comments

  1. Die lipbalm stick en die blush lijken me echt heel erg fijn!

  2. De colour balm ziet er echt heel tof uit, mooie kleur ook!

  3. Ik heb de blush ook, en hij is zoo mooi!
    xx

  4. Anne

    Die blush ziet er zo mooi uit! Ik ga hem ook zeker halen! :)

Leave a Comment