Everyday make-up.

Ik laat vandaag aan jullie mijn everyday make-up zien. Elke dag is anders, het is echt niet zo dat ik bijna mijn hele make-up leven deze look draag maar wel het allermeest. Ik gebruik geen foundation, concealer en al die andere dingen. Want ik ben pas 11 haha, ik gebruik wel gewoon de meest basic dingen die iemand kan dragen. Ben je benieuwd naar mijn everyday make-up look?Kijk dan snel verder!


De dingen die ik gebruikt heb zijn: Catrice poeder/blush kwast. Etos compact powder 001. essence eyeshadowbase. Naked 2 palette kleuren: Foxy (highliter) Suspect, YDK, Busted. essence kajal pencil 20 Scream green. Hema eyeliner 01 black. Action max eyes mascara. H&M blusher 18 Sweet rose. Essence bronzing compact powder shimmer 01 bronzing queen. Bourjois effect 3D lipgloss 15.

Stap 1. Eerst breng ik de compact poeder gewoon op mijn hele gezicht aan. Ik heb hier geen foto van want ik dacht dat dat niet zoveel zin had. Maar ik breng het aan zodat mijn gezicht er mat, en net iets gezonder uit ziet.

Stap 2. Nu breng ik de Essence eyeshadow base aan waar ik ook geen foto van heb omdat het gewoon niet echt bijzonder is. Ik breng dit ook gewoon aan zodat de oogschaduw straks langer blijft zitten. Ik doe dit eerst, en niet na de blush en bronzer want als ik dan op mijn gezicht leun is alles er weer vanaf, dus dat doe ik op het laatst!

Stap 3. Nou nu komen de foto’s, deze foto is een beetje raar maar het kan niet anders met die glittertjes. Ik heb hier YDK aangebracht gewoon een beetje op het ooglid en in de crease. Ik pak meestal wel gewoon 1 of 2 kleurtjes, want ik ga niet voordat ik naar school ga een hele uitgebreide ooglook maken nee. Dit is ook gewoon een makkelijke look die je in 10 minuutjes sowieso klaar hebt. Zoals je ziet het ik fall-out. Dat zijn dus de glitters die op mijn huid zijn gevallen van de oogschaduw. Pak gewoon een tissue en dep het er een beetje af, zodra je gaat vegen veeg je je poeder mee, en zit er glitter op je hele gezicht. Nee, geen gezicht.

Stap 4. Ik heb nu de kleur Suspect uit het Naked 2 palette gehaald, en in de crease gedaan. Je zult het niet super erg zien, maar op een een of andere manier vind ik het toch wel iets leuks en moois uitstralen. Ik gebruik het Naked 2 palette erg graag en ben er super blij mee!

Stap 5. Ik heb nu Busted een beetje in de crease gebruikt, om iets meer diepte te creëren. Je zult misschien denken: ‘Dit is toch gewoon dezelfde foto van toenet?’ Nou nee, dat is dus niet zo.. Ik breng dit trouwens allemaal aan met het kwastje van Urban decay die bij het Naked 2 palette zit. Het is een kwast met 2 uiteindes een voor ‘gewone’ oogschaduw, en de andere voor in de crease. Ik vind die voor in de crease iets minder fijn, maar het gaat wel gewoon! Ik heb ook een beetje de highliter Foxy aangebracht, op het wenkbrouwbot en in de binnenste ooghoek.

Stap 6. Oke, ik heb nu een groen oogpotlood gebruikt bij de onderste wimperrand. Ik heb dit een keer verzonnen en vind het echt super leuk! Je hebt eigelijk een beetje een nude look, en dit groene lijntje knalt er dan echt uit! Je kunt het ook met blauw doen, wat ik ook wel eens heb gedaan maar dit vind ik het allermooist!

Stap 7. Nou nu zijn we even bij mijn andere oog, ik heb hier gewoon de eyeliner aangezet van Hema. Het is een vloeibare liquid eyeliner wat ik nog steeds lastig blij vinden! ik ben echt nog op zoek naar handige en makkelijke eyeliners. Weten jullie een goeie eyeliner?

Stap 8. Nu zijn we eigelijk klaar met de ooglook, alleen nog mascara! Ik kan niet zonder mascara, dus ookal heb ik een dag dat ik niks heb en alleen thuis zit? Ik doe altijd mascara op. En hoe kan het dan ook anders, dat ik de Action mascara opdoe? Stap 9. Nu gaan we aan de gang met de blush. Ik gebruik hier mijn nieuwe favoriete blush: De H&M blush in 18 sweet rosé. Ik dacht altijd dat H&M make-up niet zo goed was maar deze blush is echt een klapper! Volgens mij is het ook een klein beetje een Nars orgasme blush dupe. Maar deze blush is iets meer oudroze, met een mooie gouden shimmer. Hij was ook volgens mij nog maar 4 euro. Budgetproof dus! Ik breng hier ook meteen de shimmer bronzer van essence bij aan.

Stap 10. Nu alleen nog lipgloss, en de look is af! Ik vind deze kleur lipgloss erg mooi omdat hij node, maar toch roze is. Inderdaad, een kleurtje voor iedere dag!

En dit is dan de final look! ik hoop dat jullie het leuk vonden, en bedankt voor het lezen!

xxx jennifer.

2 Comments

  1. Sabrin

    Is dat je every day look? Dacht het ff niet gele oogschaduw onder je oog? Dat draag je niet eens op school HAH!

Leave a Comment