Fashion trend: Studs, en spikes!

Er is een nieuwe trend aan de gang. Nou ja, hij bestond al maar is nu helemaal hot. Waar heb ik het over? De studs en spikes trend! Op broeken, truitjes, schoenen noem het maar op! Je kan ze zelfs zelf op je kleren maken! Ik laat jullie vandaag wat foto’s zien zodat jullie een kijkje mee krijgen in de studs en spikes trend!

Check dit supercoole iphone hoesje. Deze wil ik best wel hebben!

Deze trui heb ik ook in het echt, alleen is de trui dan zwarte en de studs zijn zilver.

Ook een super mooi tasje! Ik ben benieuwd waar je die kunt kopen:)

Dit vind ik sowieso een hele leuke outfit. Het broekje, topje en oja, check de armbanden!

Ik hoop dat jullie dat jullie dit artikel leuk vonden, en dat jullie misschien wat meer weten over de Studs en spikes trend? Of misschien heb je wat inspiratie opgedaan! Er komen zeker meer artikelen aan!

Alle foto’s komen van weheartit!

Liefs Jennifer.

 

 

2 Comments

  1. Anniek

    Wil je een artikel met foto’s van je All stars die je zelf met studs versierd maken? Xx

Leave a Comment