Filmpje: Shoplog met oa. H&M, Action, Kruidvat, Claire’s etc.

Eindelijk weer een filmpje:) Dit keer een shoplog, van wat ik heb gekocht met mijn vriendin Imke. Enjoy:)

Liefs Jennifer,

6 Comments

 1. Imke♥

  Heeuj! jen het was echt supper gezellie met je in de stad moeten we zeker vaker doen xxxxjes

 2. door

  wat een troep heb je gekocht. ik wil het helemaal niet weten.

  • Noa

   Ik snap niet zo goed waarom jij reacties plaatst als ze toch alleen maar negatief zijn, dan kan je het beter niet doen!

   • door

    nee hoor, mijn reacties zijn niet altijd negatief. maar dit vind ik echt stom. dat mag ik dan toch ook zeggen. er is niet gezegd dat je alleen maar mag reageren als je het goed vindt. ik scheld niet, ik zeg gewoon netjes dat ik het troep vind. ik zeg niet dat ik jennifer stom vind, maar dit vind ik wel stom. andere keer vind ik iets leuk of goed en dan zeg ik het ook. heb ik ook bij jouw stukje gedaan. dus dat ik altijd negatief ben klopt beslist niet, kijk maar bij de reacties op jouw artikel over de tips van het huiswerk.

 3. Naaierig dat je slechte reacties verwijdert, we willen je alleen maar beschermen..

 4. ik heb ook een youtube kanaal en een blog, heb je misschien tips om meer mensen op je blog of kanaal te krijgen . Kan je dit in een filmpje laten
  zien, ik heb nog een vraagje kan je dan in dat filmpje ook laten weten hoe het bij
  jou begon .

  dikke ps .

  XXXKIMBERLEY

Leave a Comment