Get to know me tag!

1317427412_6_p5no[1]

Jullie weten al best veel van mij, maar nu komt er nog meer informatie bij. Ik doe namelijk vandaag voor jullie de ”Get to know me tag”. Dit is een tag met allemaal persoonlijke vragen over beauty en nog veel meer. Door deze tag komen jullie nog meer over mij te weten. Hierboven zien jullie een foto van mij toen ik wat jonger was. Lees snel verder, om meer van mij te weten te komen!

cute.

Geboortejaar?

Ik ben geboren in 2001.

Hoe lang ben je?

Ik ben rond de 1.62. Dat is niet mega lang, maar ik ben ook niet de kleinste. In mijn klas zijn de kinderen eigenlijk allemaal wel wat groter dan ik ben maar dat vind ik niet heel erg. Ik ben best tevreden met mijn lengte, niet te groot maar ook niet te klein.

Waar dacht je aan toen je vandaag wakker werd?

Tja, daar moet ik even over na denken. De dag waarop ik dit artikel nu schrijf is Zaterdag. Vandaag heb ik een vrij dagje, en zit ik lekker aan m’n blog te werken. Net toen ik lekker had uitgeslapen, dacht ik eraan wat ik aan m’n blog kon doen. Ik vind het altijd wel lekker om s’ochtends te denken over wat ik die dag zal doen.

Waar ben je op dit moment?

Op dit moment slaap ik bij m’n opi, en lig ik lekker in m’n bed. Het is nu rond 9 uur, en vind het dan lekker om in m’n bed te liggen. Ondertussen Skype ik lekker met Babette, en werk ik aan dit artikel. Zometeen ga ik weer naar beneden, om een lekker warm kopje thee te drinken.

Single/relatie?

Happy single :).

Beschrijf jezelf kort, maar krachtig.

Ik ben altijd wel enthausiast, en heb altijd lol.

IMG_0578

Guy/Girlcrush.

Eigenlijk heb ik allebei niet echt, omdat ik niet van maar 1 persoon fan ben.

Wat zou je op dit moment graag willen?

Op dit moment heb ik best wel trek in iets lekkers. Eigenlijk heb ik dat altijd wel, maar dat houden we er even buiten haha.

Wat is je doel in het leven?

Het enige waar ik nu voor ga is dat het goed komt met school, en dat ik van het bloggen m’n baan kan maken. Ik wil heel erg graag naar de havo ( ik zit op mavo-havo ), en bloggen is gewoon echt iets wat ik heel leuk vind en ook alleen maar door wil blijven gaan.

Waar ben je bang voor?

Ik ben eigenlijk niet echt heel snel bang van iets. Wel ben ik soms bang om een hele goeie vriendin kwijt te raken.

Heb je je rijbewijs?

Helemaal! Haha nee, die heb ik nog niet. Het lijkt me wel heel gaaf om later een scooter te hebben, of een auto.

myphoto kopie

Nagellak of lippenstift?

Ik denk dat ik dan toch voor lippenstift ga. Ik ben eigenlijk niet zo van de nagellak, en dat omdat het na 1 dagje er al weer helemaal af is. Ik heb ook nooit echt het geduld om m’n nagels dan te laten drogen, en als het na 1 dag er al weer af is doe ik het liever niet. Ik vind mooie lippen echt een must. Je kunt het zo creatief maken als je wilt, met lipgloss of lipstick.

Wat is je favoriete seizoen van het jaar?

Ik vind zomer en winter eigenlijk allebei even leuk. Misschien de winter zelfs nog iets meer vanwege de gezellige sfeer die er dan altijd hangt. In de zomer is het wel langer licht, en meestal wel warm dus dat is natuurlijk ook fijn. Eigenlijk kan ik niet kiezen, allebei heeft het iets leuks!

Wil je ooit gaan trouwen?

Ik denk er nog niet echt over na eigenlijk maar als ik al die mooie jurken zie op internet of op tv-programma’s, lijkt het me toch wel heel erg leuk.

Ben je een healthy-freak?

Nou niet echt eigenlijk. Om eerlijk te zijn, eet ik zelf eigenlijk nooit echt gezonde dingen. Met hockey sport ik 2x in de week, maar met eten gaat het niet heel goed. Ik eet niet mega slecht, maar op een hamburger van de mcdonalds of een oreo chocoladereep van Milka gaat er op z’n tijd ook wel in.

Wat voor kleur haar en lengte heb je?

Mijn haarkleur is best speciaal. Ik heb van mezelf een natuurlijke ombre, en die loopt van een beetje donker blond over naar licht blond. De lengte weet ik echt niet, maar het komt tot de helft van mijn rug ongeveer.

swallow-tattoo

Welk kleding/of make-up item wil je op dit moment heel graag?

Ik weet het niet echt met kleding, want ik kijk altijd in een winkel of ik iets leuks zie wat ik echt graag wil hebben. Ook qua make-up weet ik het niet. Op dit moment staat de nieuwe collectie van Essence op mijn wishlist.

 

Heb je tattoos?

Nee die heb ik niet, maar wil er later misschien wel 1. Sommige tattoo’s zijn echt heel mooi, met een speciale betekenis erachter. Ik zie wel als ik wat ouder ben!

Heb je piercings?

Nee, alleen wel gaatjes in mijn oren. Ik wil ook eigenlijk geen piercings, ik vind ze vaak niet echt mooi.

Draag je een bril?

Nee.

Wat is jouw perfecte pizza?

Ik eet alleen maar pizza salami, omdat ik dat gewoon de lekkerste vind. Niet teveel poespas, maar toch heerlijk!

Favoriete eten/drinken?

Mijn favoriete eten is eigenlijk dus gewoon pizza, en ik vind cola echt heel lekker als het gaat om drinken. Maar ook kan ik genieten van een kopje thee, koffie of warme chocolademelk.

blog-travel-we-heart-it

Wat is je favoriete parfum?

Op dit moment is het mijn Justin Bieber Someday parfum. Deze heb ik herontdekt, en gebruik ik nu echt elke dag. Ik krijg ook vaak complimentjes zo van: ”Wat ruik je lekker, wat heb je op?”.

Wat is het laatste wat je kocht?

De nieuwe Babylips van Maybelline.

Wat deed je vanochtend om 08:00 uur?

Ik lag nog lekker te slapen.

Favoriete ijsje?

Zonder twijfel, Ben & Jerry’s. Mijn favoriete smaak is iets met Brownie, daar geniet ik echt van!

Ben je een hevige slaper, of sta je altijd vroeg op?

Ik slaap meestal uit. Natuurlijk niet als ik naar school moet, maar in het weekend of in de vakantie slaap ik echt best lang uit.

Wat zijn je plannen voor 2014?

Leuke dingen doen met vriendinnen, en natuurlijk mijn best doen voor school en voor mijn blog.

we-heart-it-xzqcsfipj-77810-360-302

Met hoeveel kussens slaap jij?

Ik slaap met 3 kussens.

Ben je een ochtend of avond persoon?

Een avond persoon. Ik ben altijd heel actief in de avond, en heb dan altijd veel ideeën.

Ben je geordend of rommelig?

Ik ben best rommelig van mezelf. Mijn kamer is nooit netjes, en ik kan ook niet plannen of iets makkelijk op een rijtje zetten.

Wat wil je op dit moment graag zien?

Euhm, niet echt wat eigenlijk.

Wat verwacht je in 10 jaar te hebben bereikt?

Dat weet ik niet. Ik denk daar nog niet zo overna, ik zie wel wat er op mijn pad komt.

Wie mis je op dit moment?

Eigenlijk niet echt iemand, ik heb altijd wel iemand om me heen met wie ik het dan gezellig heb.

Wat is jouw favoriete lichaamsdeel van jezelf?

Dat zijn wel echt mijn ogen. Mijn ogen zijn heel groot, en heel erg helder blauw. Als ik naar mijn gezicht kijk, kijk ik als eerste naar mijn ogen. Ik krijg ook altijd wel complimentjes over mijn ogen.

love-heart-weheartit

Ben je verlegen?

Soms als ik met mensen ben die ik niet ken. Met vriendinnen ben ik nooit verlegen, omdat ik dan mezelf kan zijn.

Heb je een accent?

Nee dat niet echt. Wel heb ik echt een rollende R, en heel apart: Ik zeg ”gin” inplaats van ”ging”.

Zussen/broers, hoe oud?

Ik heb een klein zusje Juliette, ze is 9.

Hoe ziet jouw dagelijkse leven eruit?

5 Dagen in de week moet ik natuurlijk naar school. Tussendoor hockey ik, en maak ik dan huiswerk. Soms spreek ik ook met vriendinnen af en gaan we naar de stad, of naar iemand thuis. In het weekend hockey ik ook op Zaterdag, en ik probeer in het weekend altijd veel te doen aan mijn blog.

 

 

 

 

Liefs Jennifer,

Heb jij de tag gedaan, of ga je hem doen? (link).

 

 

 

 

 

 

 

 

14 Comments

 1. nooooo

  wat is er erg aan als je een bril hebt? ik heb een bril, bedankt he !!

  • Jennifer

   Hoe bedoel je?

   • marit

    ik denk dat ze bedoelt wat vind jij erg aan een bril dragen ik draag zelf ook een bril ik vind het erg raar als mensen dan meteen denken dat je een nerd bent dan ben je echt gek vind ik

  • Lisa

   Ja hoe bedoel je ze zecht nee maar ze heeft ook geen bril!

   • nooooo

    oké .. hoe laf kun je zijn, er stond eerst :
    draag je een bril, nee gelukkig niet!! en nu ik dit heb gezegd staat er alleen nee, geef maar gwn toe jennifer want heb er een foto van met mn mobiel, dus kan ik aan iedereen laten zien enzo, wow echt laf van je ey

    • Jennifer

     Hoii!
     Ik heb dat gewijzigd, omdat ik niet wist dat het zo zou overkomen.
     Er is niks mis aan een bril, alleen iedereen heeft er toch liever geen 1?
     Ik bedoelde het totaal niet gemeen ofzo, en heb het gewijzigd omdat ik niet wil dat het bij andere mensen zo nog overkomt.
     Bedankt voor je reactie!
     Groetjes Jennifer,

 2. Sule

  T lijkt net alsof ik je vriendin ben nu. :-)

 3. Mensen doe even normaal! Jen bedoelde het echt niet zo! Het was niet haar bedoeling dat het zo overkwam!
  p.s= Ik heb nog een vraag voor een Q&A: Wie je allerbeste vriendin ?
  :)

 4. Weer een leuk artikel! Zoals altijd… 😉
  Xx Sophie

 5. Wat een leuke tag wel lang maar dat is leuk. Misschien ga ik de tag ook wel doen op mijn blog.

 6. Dana

  Wauw echt heel erg leuk! Ik heb ook geen accent maar praat ook met de rollende R. Als ik ”raar” zeg dan hoor je: raarrr. Haha:)

 7. Yeeeeeeees

  Doe ff normaal nooooooo

 8. Imane

  Ze bedoelde met “nee gelukkig niet” dat ze blij is dat haar ogen zijn.
  Pff mensen kunnen best traag van begrip zij

Leave a Comment