Gosh nieuwe herfst/winter nagellakjes

IMG_0134

Jullie konden de review van de nieuwe cc creams van Gosh al lezen, en deze keer heb ik voor de review 2 nagellakjes! Gosh heeft namelijk een nieuwe winter collectie, met hele leuke producten. Op Facebook en Instagram vroeg ik aan jullie, waar jullie benieuwd naar waren. Jullie waren benieuwd naar de cc creams, en de nagellakjes. 2 nieuwe kleuren nagellak voor deze winter. Benieuwd? Lees dan snel verder!

IMG_0139

De nieuwe lakjes van Gosh vind ik erg mooi. Links zie je een mooie kobalt blauwe kleur, en rechts een hele glittery zilvere kleur. Ik vind het beide echt kleurtjes voor de winter, maar je kunt het natuurlijk ook in de zomer dragen. Beide kleurtjes vind ik erg mooi, en zie hier onderaan de swatches!

IMG_0136

Dit is de kobalt blauw kleur, en deze kleur heet: 627Denim delight. Het is een creamy kleur zonder glitter of shimmer erin. Persoonlijk vind ik de creamy lakjes altijd het mooist. Het is een mooie jeans achtige kleur, die bij heel veel dingen past. Ik heb hier 1 laagje op, en zoals je ziet is dat al genoeg! Het kwastje van de nagellak is erg fijn, hij is namelijk wel wat dunner. De nagellak zelf is iets dunner dan de gemiddelde nagellak. Meestal dekt een wat dunner lakje niet zo goed, maar deze dekt al in 1 laagje!

IMG_0138

 

Dit vind ik toch wel een erg bijzonder lakje. Dit lakje heet: 01 Frosted silver. Het bijzondere aan de lak is dat hij een glittery matte finish heeft, maar tegelijkertijd ook een frosted sand look. De basis van de lak is alleen maar glitter. De hele lak bestaat uit glitter! Niets een zilverkleur, gewoon BAM glitter. Hier heb ik 2 laagjes op, en met 1 laagje zie je mijn nagels er wel een beetje door heen. Deze lak zou ook wel erg mooi staan over de vorige denk ik. Echt een perfect lakje voor oud en nieuw, maar natuurlijk ook voor gewoon! Wat me opvalt, is dat de nagellakjes erg snel drogen. Een pluspunt!

Ik vind beide lakjes erg mooi, en ik vind de glitter kleur echt een aanrader! De andere lak ook trouwens, hij past erg goed bij jeans!

De Gosh herfst/winter nagellakjes zijn te koop bij Kruidvat voor  7,29.

946873385011505080613

8 Comments

 1. sophie

  leukk mooi effect!x

 2. fien

  er staat links en recht bovenaan maar ze staan verkeerd om …..

 3. nikita

  Het zijn leuke lakjes! , alleen is het jammer dat ze zo duur zijn

 4. Laurence

  Jennifer wat is je instagram

 5. Jeniffer

  Plaats je nognis een nieuw artikel? Naamgenoot.

 6. WAAAHHHH die zilvere OHGOSH zoo moooii <33333

 7. ranixxx

  Dit is wel een beetje boven mij budget
  xx

Leave a Comment