Hema make-up!

IMG_8834Voor mijn verjaardag kreeg ik een klein tasje, met 4 make-up producten van Hema erin. Dat Hema make-up heeft, weten we denk ik allemaal wel maar hoe zijn de producten nou eigenlijk? Ik heb voor jullie een review van de 4 verschillende Hema producten. Lees dus snel verder!

IMG_8835Als eerste de hele mooie lipgloss. Dit is de volumising lipgloss, en hij belooft dus om volume in je lippen te maken. Hij is ook hydraterend, door de A,C en E vitaminen erin.

IMG_8837Wow, zie al die glitters! Het is een hele mooie oudroze kleur, met miljoenen glitters erin. Ik zie vooral goud/gele en roze glitters. Pretty!

IMG_8838Hier heb ik de lipgloss geswatched. De lipgloss heeft niet heel veel pigment, maar het blijft natuurlijk een lipgloss. Je ziet wel duidelijk de mooie roze kleur, en natuurlijk de glitters.

IMG_8840Dit zijn mijn lippen zonder iets erop.

IMG_8841Dit zijn mijn lippen met de lipgloss op. Je ziet de kleur & glitters nog super goed. Alleen snap ik dat volume verhaal van de lipgloss niet echt.. Een lipgloss die volume geeft is eigenlijk een soort plumping lipgloss. Die tintelen ook aan je lippen, maar bij deze is dit niet zo. Ik merk ook niet echt dat er volume is gekomen ofzo. Een hele mooie lipgloss, bijhalve als je echt volume in een lipgloss zoekt. Hij blijft ongeveer een uurtje zitten.

IMG_8848Dan deze mooie mono oogschaduw. Ik vind wel dat ik moet zeggen, dat de verpakkingen van Hema erg mooi zijn! Het is niet zo budget als Essence, maar misschien iets duurder of vergelijkbaarder als Catrice en Gosh. Maar, het ziet er duurder uit!

IMG_8850Dit is een swatch van de oogschaduw. Het is een hele mooie goud/gele kleur. Het pigment is goed, en de oogschaduw voelt erg fijn aan. Het is echt zo’n everyday oogschaduw!

IMG_8852Ik heb de oogsaduw op de wimperrand, en iets erboven aangebracht. Zo krijg je een super mooi effect!

IMG_8853Ik vind dit echt een heel erg mooi product! Dit is de Shimmering face and body powder. Het gaat me vooral om de verpakking, kijk hoe schattig! En natuurlijk de highlighter is vast ook prachtig haha.

IMG_8856Kijk hoe schattig dit pompje eruit ziet. Super klassiek, maar ook echt heel cute. Hoe leuk is het om zo een highlighter te gebruiken?

IMG_8857Op deze foto heb ik een beetje van het product op mijn hand gespoten. Er komt best veel in 1x uit, en ik raad je ook aan om het eerst op je kwast te sprayen en daarna op je gezicht te doen.

IMG_8858

 

IMG_8859Hier heb ik de highlighter uitgeblend. Hij is zo enorm mooi! Hij heeft net zoals de lipgloss, miljoenen kleine glittertjes. Het uiteindelijke resultaat lijkt een beetje op de ELF Gotta glow highliter. Een goud/gele highlighter, wordt deze zomer helemaal hip!

IMG_8860En natuurlijk ook een lakje. Het is echt een soort goud glamour setje, haha!

IMG_8862Hier heb ik 1 laagje op een kunstnagel aagebracht. Dat omdat mijn nagels zo zwak zijn,dat ik aan de nagelverhardener ben. Daarom kan ik geen nagellak op… Maar goed, het lakje dekt al helemaal goed in 1 laagje, en een 2de laagje is misschien nog iets mooier.

IMG_8864Al deze producten vind ik stuk voor stuk super fijn! Het is dan wel iets duurder, maar zeker het waard. Ik zou zeker even een kijkje nemen bij de Hema make-up! Ik weet de prijzen niet meer, omdat ik het voor m’n verjaardag kreeg.

Liefs Jennifer,

20 Comments

 1. Ezra

  Hey Jennifer,
  Supermooi die producten!
  Heb je mijn mailtje gehad op je verjaardag?
  X-jes
  Ezra xxx

 2. Femke

  Super leuk die lipgloss heb ik ook
  Xx

 3. ik wil graag wat meer filmpjes,
  dit vind ik wat saai.

 4. door

  wow die goudkleurige glitter highlight is mooi . gaat het glanzen in de zon of in het licht?

 5. --

  mooi voor een feestje. of mag jij ook zo naar school?

 6. Laura

  Zou je nog wat filmpjes kunnen maken over een apart deel uit je stash

 7. Donny

  Catrice is eerder vergelijkbaar met Essence dan met Gosh hoor . En waarom komen mijn reacties hier nooit te staan.

  • Jennifer

   Ik bedoel ook niet echt vergelijkbaar, maar het is een beetje tussen catrice en gosh in snap je? Ik moet altijd de reacties eerst accepteren op mijn blog.

 8. Heei, Die oogschaduw lijkt me echt heel erg mooi!

 9. Marja

  Heeyy jennifer!
  Je bent echt super leuke review :)
  Ga zo door!
  -xx- marjaa

 10. Bibi

  Die 2e foto lijk het net alsof je iets van bultjes op je arm hebt!!! Is een beetje vies je moet niet van zoo dicht bij!! Snappie?

  • Jennifer

   Bultjes? Ik heb de foto’s doorgenomen, en ik zie geen bultjes! Misschien kan het ergens door het licht lijken…

   • Bibi

    Jaa!! Ik snap dat het een beetje ingewikkeld is maar omdat het van zo dicht bij is lijken het door de glitters hele kleinen bobbeltjes een beetje rood/roze! Een beetje exceem( wat je niet hebt niet gemeen bedoeld) en als je het nog niet snap maakt niet uit!!

Leave a Comment