Herome W.I.C Mystic Japan

IMG_9172Misschien kennen jullie de W.I.C collectie van het merk Herome. Deze collectie heeft heel veel leuke nagellakjes, en brengt ook vaak deze limited edition’s uit. 6 Zomerse felle kleuren, uit de limited edition: Mystic Japan. Lees snel verder voor mijn review!

IMG_9178

 

IMG_9173Deze collectie is geïnspireerd op het mooie Japan. Dat kun je ook zien aan de namen, hierboven. Je kunt de lakjes deze maand nog kopen bij verschillende drogisterijen, of via Herome.com! De nagellakjes kosten 7,50 per stuk, maar als je er 2 koopt betaal je 12,50. Hieronder heb ik alle kleurtjes op m’n nagels geswatched. Op alle foto’s draag ik 2 laagjes. Owja, ik swatch de kleuren van links naar rechts.

IMG_9179Kyoto is een mooie bloedrode kleur, die goed dekt. Hij dekt eigenlijk al in 1 laagje, maar 2 laagjes is toch wat intenser. Ik heb hier niet zo goed gelakt, maar ik vind rood altijd wat moeilijk om mee te werken.

IMG_9182Nemuro is een goed kleurtje voor de zomer, alhoewel dat nog heel lang duurt in Nederland! Het is een fel geel kleurtje, en er zit geen glitter of shimmer in. Ik vind een creamy geel kleurtje eigenlijk toch het mooist, en dit is dat kleurtje! Het lakje dekt niet helemaal in 1 laagje, dus op deze foto is 2 laagjes prachtig!

IMG_9183Sapporo is 1 van mijn favorieten kleurtjes van de collectie! Het is een jeans blauw kleurtje met een shimmer & glitter erin. Hij dekt ook goed in 1 laagje, maar natuurlijk het beste in 2 laagjes. De kwastjes van de lakjes is ook erg fijn! Lang en niet te dun, precies goed!

IMG_9187Dan dit mooie kleurtje, Nagoya. Ik kan niet echt omschrijven hoe de kleur eruit ziet, maar het is licht legergroen denk ik. Het is een mooi creamy lakje, waar ik van hou. Hij dekt in 1 laagje maar het beste in 2 laagjes. Dat merk ik wel bij de lakjes, ze hebben allemaal 2 laagjes nodig om echt perfect te zijn.

IMG_9189Deze foto is een beetje wazig wat ik net pas zag, sorry! Je kunt de kleur hierdoor wel goed zien. Dit is Shizuoka, een mooi donkerroze kleurtje. Natuurlijk onmisbaar in je stash! De kleur is mooi, maar de dekking hier is wat minder. Ik heb hier 2 laagjes, en ik zie nog wat kale plekken op m’n nagels. Misschien zou 3 laagjes beter zijn geweest!

IMG_9190En als laatste maar niet te vergeten een hele mooie, Yokohama! Het is een donkerpaars lakje. Hij lijkt heel standaard, maar ik kan nooit die kleur vinden. Maar Herome heeft de perfecte kleur! Echt ook een favoriet kleurtje, en tja de dekking is gewoon super!

IMG_9191Ik ben heel erg tevreden over de lakjes van de Mystic Japan collectie. Het kwastje is fijn, ze lakken & verdelen fijn, de dekking is prima, en de kleuren zijn lekker fel. Ik heb ook wat normale Herome W.I.C lakjes in m’n stash, en dat zijn ook favorieten! Mijn favorieten uit deze collectie zijn: Sapporo – Nemuro – Yokohama. Ik ben erg tevreden over deze collectie!

Liefs Jennifer,

Wat is jou favoriete lakje uit deze collectie?

7 Comments

 1. Erg mooie lakjes. Doe nog een een winactie? ( kun je dan 1 van die lakjes er bij steken ????…….) xxxxxx :-) :-) :-) :-) :-) :-)

 2. Roos

  Leuke lakjes en een winachtie lijk me ook wel weet leuk kan je 1 van die lakejes weg geven

 3. Delayla

  Super mooie lakjes jen, <3 XXX Delayla

 4. Laura

  Heeii super mooie lakjes xxx laura
  Heb je je site gemaakt via wordpress of een andere ik snap wordpress nietzo goed en ik wil graag ookeen blog
  Je bent super!!!!

Leave a Comment