H&M blush 18 Sweet rose.

Ik was laatst bij de H&M, en liep naar het beauty-gedeelte. ik kijk eigelijk nooit bij H&M make-up, omdat ik het altijd toch niet echt super vind maar deze keer dwong ik mezelf eigelijk een beetje. Ik liep dus naar de make-up, en zag daar meteen een hele mooie blush liggen. Ik dacht meteen aan Nars Orgasm blush, dat het een dupe zou zijn. Ik had hem meteen afgerekend en holde naar huis om foto’s te maken en hem te reviewen. Een week later nu dus, zit ik op de bank en denk ik: Heb ik niet nog een review klaar liggen? En ja hoor, ik heb vandaag een review voor jullie van mijn geliefde H&M blush in 18 Sweet rosé.

De verpakking:

Ik vind de verpakking wel gewoon leuk. Het ziet er niet goedkoop uit, maar het ziet er ook niet uit alsof hij 65 euro heeft gekost nee. Ik vind het wel prima. Doorzichtig plastic bovenop, wat handig is want dan kun je de kleur beter zien. En verder is het gewoon zwart. Hij was ook maar 3,95.

Ik zei toenet een dupe van Nars Orgasm? Nou, ik kwam thuis ging meteen op internet zoeken naar Nars Orgasm blush maar nee. Dat was niet het geval. Ik wil ook heel erg graag Orgasm in m’n stash hebben maar vind hem toch te duur voor een blush. Ik vind deze kleur ook gewoon geweldig en gebruik hem elke dag.

Dit is een swatch op mijn vinger. Je kunt het niet super goed zien, omdat de foto een beetje donker is maar toch. Hij is mooi oudroze en er zit een mooie gouden shimmer in. Een tip: Als je in een winkel staat en je wilt iets testen aan make-up? Swatch het dan altijd op je vinger, want het rood van je vingertoppen komt overeen met je gezicht.

Zie je de subtiele gouden shimmer? Ik vind het echt een geweldige en prachtige blush! Hij is niet peacy, maar ook niet knalroze. Het is gewoon zoals ik al zei oudroze met een mooie gouden shimmer en glans. Dat kun je nu ook wel zien! Het is gewoon een goeie blush voor elke look, en ik gebruik hem graag! Dit is echt een aanrader!
xxx Jennifer.

Leave a Comment