Hoe krijg je sterke nagels?

IMG_8948Sterke nagels, jammer genoeg heb ik dat niet. Mijn nagels breken en scheuren al, als ik er naar kijk. Elke keer als je ergens langs gaat, hangt er een haakje aan je nagel bah! Een tijdje geleden had ik erg zwakke nagels, en heb ik deze trucjes gebruikt. Ze waren echt een jaar super sterkt, en nu is het weer zover… Ik ga met jullie mijn trucjes delen, dus lees snel verder!

IMG_8949Een nagellakremover zonder aceton.

Dit is een hele belangrijke tip: Gebruik een nagellakremover zonder aceton! Aceton is enorm slecht voor je nagels, en veel merken houden hier rekening mee. Ik zie geen verschil in een nagellakremover met, of zonder aceton. Ik gebruik al heel lang die van de Action, hij kost volgens mij 1 euro en werkt super goed. Een aanrader!

IMG_8950Nagel (riem) verzorging.

Nagelriemen die tot een meter door lopen, is geen succes. Verzorg ze daarom goed, met een nagelriem crème & bokkepootje. Ik gebruik dit als ik m’n nagels ga lakken dat ik als voor doe: Ik maak eerst m’n nagels schoon. Daarna breng ik de Lemony flutter van Lush aan op m’n nagelriemen. Dat masseer ik in & laat ik even intrekken. Dan vijl ik mijn nagels & daarna duw ik mijn nagelriemen terug met een bokkepootje. Daarna lak ik mijn nagels. Ik gebruik dit ook graag voor het slapen gaan!

IMG_8951Een kartonnen vijl.

Wat ik ook merk, is dat een kartonnen vijl je nagels echt sterker maken. Het is super fijn, en makkelijk. Ik heb mijn nagels nu helemaal kort gevijld, omdat ik nu met de nagelverharder aan de gang ga. wat ook handig is: stop een klein vijltje in je tas, voor als je een haakje ofzo hebt!

IMG_8952Nagelverharder.

Nagelverharder werkt natuurlijk het allerbeste. Ik vind deze van de Etos heel erg fijn, en heb hem nu dus opnieuw gekocht. Dit is die voor extra sterk, en je hebt ook sterk. Je brengt 3dagen lang 1 laagje aan, en na 3 dagen haal je het er weer af en je begint weer opnieuw. Je nagels worden echt heel erg sterk!

IMG_8954Naverzorging.

Nadat ik mijn nagels heb gedaan, is het erg belangrijk om iets erna op te doen. Dit is een heel fijn product, de vitamin dose! Dit is een watertje dat erg goed is voor je nagels. Ik breng dit gewoon aan op mijn nagels nadat ik ze gelakt heb enzo. Het trekt best snel in & je nagels zijn weer gevoed!

IMG_8955Ik weet zeker als je deze tips volgt & ze een tijdje gebruikt, dat je nagels super sterk worden!

Ik hoop dat jullie wat aan mijn tips gehad hebben!

Liefs Jennifer,

Wat zijn jouw tips voor zwakke nagels?

 

10 Comments

 1. Ezraax

  Ik heb ook zo zwakke nagels… Leuk artikel!’ ❤

 2. Leuk geschreven!
  Zelf heb ik ook best zwakke nagels dus ik gebruik herome bye bite antinagelbijtspul wat je nagels ook heel sterk maakt. Moet je perse je nagels kort vijlen als je aan de nagelverharder gaat? Xx

  • Jennifer

   Dankje! Het is wel handig om je nagels kort te vijlen, want dan worden ze lang & sterk. En als je ze lang houd worden ze nog zwakker & breken ze sneller! X

 3. iman

  hele leuke artikel jennifer echt geweldig ik heb al jaren zwakke nagels en ik ga zeker jou tips gebruiken

 4. elizbeth

  leuk, maar zit je in groep 8 zo ja wat is je advies voor volgend jaar

 5. Femke

  Super handig

 6. Jamilla

  Wow! Je ziet echt dat je nagels sterker zijn geworden!

 7. Fleur

  Hooi leuk artikel kan je een foto posten van h

 8. Elisa

  Ik gebruik al een paar jaar Etos nagelverharder Extra sterk mijn 2de potje is al bijna op werkt echt super goed!!!!!

Leave a Comment