How to: Budget lichte, lente make-up look.

IMG_8543Vandaag heb ik voor jullie een look, maar dan in een soort foto tutorial. Het is een lente look geworden, maar dan erg licht. Perfect voor de wat jongere meiden, maar iedereen kan deze look natuurlijk dragen. Ben je benieuwd hoe je deze look maakt? Lees dan snel verder.

IMG_8506

 

Hier liggen alle producten die ik voor deze look heb gebruikt. Je kunt het zo wel een beetje zien, denk ik.

IMG_8513

 

Als eerst beginnen we met de basis. Ik heb hier de ‘bb cream’ van Essence aangebracht, met nog een beetje concealer ook van Essence voor een mooie egale huid.

IMG_8514

 

Nu poeder ik het af, met een poeder van de Action. Dit is een hele fijne budgetproof poeder, die ervoor zorgt dat je niet meer glimt en dat de basis de hele dag op z’n plek blijft.

IMG_8518

 

Hier zie je het doosje en de kleuren wat ik gebruik voor de ooglook. Ik gebruik de 2de, 3de, 4de en 5de kleur. Dus alleen de buitenste 2 kleuren niet. Dit palletje is van een oude limited edition collectie van Essence ‘ready for boarding’. Het zijn pasteltinten die ik gebruik, die je deze zomer veel gaat terug zien.

IMG_8516

 

Nu gaan we aan de slag met de ogen! Ik begin natuurlijk als eerste met een ‘naakt’ oog, en hier heb ik oogschaduwbasis aangebracht. Je wilt natuurlijk wel, dat je lente look de hele dag blijft zitten.

IMG_8520

Nu breng ik de highliter aan, op het wenkbrauwbot en in de binnenste ooghoek. Dit zorgt voor een open, en frisse blik.

IMG_8521

 

Nu breng ik de gele pasteltint aan op het eerste deel van het ooglid. Eigenlijk gewoon tot het midden simpelgezegd. Breng deze oogschaduw niet tot in je arcadeboog aan.

IMG_8522

 

Naast de gele oogschaduw, breng je een mintgroen kleurtje aan. Het is super simpel, maar toch leuk! Mintgroen is ook echt de kleur van 2013, vandaar dat die natuurlijk in m’n look moest.

IMG_8525

 

Nu breng je een iets donkere kleur aan, in een beetje een blauw/paarse tint. Ik dacht dat dit blauw was, maar het bleek een beetje paarsig uit te slaan. Niet erg, want ik vind dit mooier! Breng de kleur aan in je arcadeboog, en blend hem naar boven. Zoals je ziet heb ik hem echt heel licht aangebracht, maar dat hoort natuurlijk ook bij de look.

IMG_8526

 

Je ziet het bijna niet, maar ik heb een heel dun laagje zwarte eyeliner op m’n wimperrand aangebracht. Wederom weer heel subtiel, en geen dikke zwarte streep. I love it.

IMG_8527

 

Hier heb ik mijn wimpers zwart gemaakt met natuurlijk, een mascara. Ik gebruik een zwarte mascara van Catrice de ‘Glamourdoll’. Deze gebruik ik nu al een tijdje, en ben er erg tevreden over!

IMG_8529

 

Op deze foto breng ik blush aan. Dit is een blush van de Action, in de kleur Rosewood. Een erg naturelle kleur, die amper pigment afgeeft maar voor deze look is dat perfect. Toch een beetje een glowy kleurtje op de wangen, maar niet te heftig.

IMG_8530

 

(Los van de hele look, deze foto vind ik zo mooi van mezelf haha!) Ik heb op deze foto een beetje bronzer aangebracht. Het wordt weer bijna zomer, en dan is bronzer natuurlijk echt een musthave. Weg witte winter huid, hallo bronzy zomer huid!

IMG_8540

 

Verder natuurlijk nog iets op de lippen, en hier heb ik een applelicious lipbalm van NYC gebruikt in een lief roze kleurtje met veel shimmers. Pretty!

IMG_8543

 

Dan is dit de uiteindelijke look! Ik vind deze look zelf erg mooi omdat hij toch iets vrolijker en feller is dan een zwarte eyeliner, maar ook niet te overdreven en party achtig. Het is een look die ik deze zomer en lente veel ga dragen, bedenk ik me nu.

Liefs Jennifer,

 

4 Comments

  1. Dan is dit de uiteindelijke look! Wil je dat niet meer zeggen?

Leave a Comment