Ik ben Johnbeerens.com lover geworden!

IloveJB250x250

Het is een klein beetje feest, want ik ben Johnbeerens.com lover geworden! Dit houd in dat ik ben ingeschreven ben op de perslijst van Johnbeerens.com! Ik ben dus altijd als eerste op de hoogte voor de laatste nieuwtjes & producten. Ook krijg ik beautypakketten met nieuwe producten om voor jullie te testen. Johnbeerens.com is een super leuke site die van alles verkoopt. Lees voor meer informatie dit artikel. Jullie zullen de komende tijd misschien wat meer zien van de webshop!

Liefs Jennifer,

12 Comments

 1. Tof! Hoe kun je John Beerens lover worden? c:

 2. Wat leuk! Hoe ben je dat geworden? Hebben zij jou benaderd of jij hun?

 3. Hey ik ben het ook al een tijdje en ik heb al een keer een pakket ontvangen :) met allemaal hele leuke dingen!

 4. Evi

  wtf. Waarom geven ze dat aan jou. Ik heb jou nog nooit met haarproducten stijltangen fohn’s of krultangen gezien?

 5. Olivia

  Hoe kun je lover worden

 6. Laura

  Super leuk zou je een keer een unboxing maken van zo’n paket ofzo xx

Leave a Comment