Inspiratieloos… Ideeën?

IMG_8583Hoi iedereen!

Ik plaats al een tijdje geen artikel meer, omdat ik geen inspiratie heb! Voor video’s lukt het wel, maar niet voor artikelen… Ik wil jullie vragen, of jullie ideeën voor mij hebben. Het kan iets over lifestyle, fashion, make-up en noem maar op zijn! Ik hoop dat jullie iets achterlaten bij de comments, zodat ik weer snel kan gaan bloggen over leuke onderwerpen. Alvast heel erg bedankt!

Liefs Jennifer,

33 Comments

 1. sophie

  Heey Jennifer,

  Het lijkt mij leuk als je al je schoennen laat zien.

 2. Nina

  Hoi,

  Een schoenenstash of nagellakstash?

 3. Eliza

  Hooi jennifer!
  Misschien kan je nail arts maken er er foto’s van maken en stap voor stap laten zien, Ik had gezien in je nagellak stash dat je heel veel nagellak hebt dus ik denk dat je genoeg nail arts kan maken! alvast Suc6! ik maak zelf ook nail-art, als je wil kan ik wel wat voorbeelden laten zien!

  Groetjes Eliza

 4. Franka

  Hoi, misschien is het leuk om bijvoorbeeld alle roze,gele,paarse makeup te laten zien. Dus bijvoorbeeld alles van roze: je nagellakjes, lpsticks, ogenschaduws enz.

 5. Heei, je hebt echt een hele leuke site! Wil je nog een keer een make up stash doen?

 6. De I love spring tag is leuk! 😀

 7. Sophie

  misschien mijn zusje doet mijn make-up?
  een diy?
  shoptoer door jou stad?
  xx

 8. Sophie

  Dear Diary
  als er een nieuwe le komt iets over schrijven?
  notd?
  xxx

 9. Darlene

  Kan je misschien een keertje laten zien wat al je favo nagellakjes zijn? En waarom je ze goed vindt? Trouwens doe een keertje een Nailnart ding… :)

 10. Babette

  HAAAI SKEET

 11. Bregje

  Een sieradenstash opnemen!

 12. katinka

  lifestyle voor leeghoofden. hou toch eens op met deze onzin. verbaast me dat je nu pas geen inspiratie meer hebt. jouw site is inspiratieloos. stoppen is het beste

  • Faye

   mens, je moet niet gaan zeuren tegen iemand die haar hobby alleen maar beoefent, wees blij dat er zulke mensen zijn, en niet allemaal van dat soort mensen zoals jij!

 13. janet

  Heb een idee voor je. make-up voor basisschoolkinderen voor een feestje of zo. make-up mag dan niet te veel zijn, anders lijk je te oud. misschien kan je je vriendin fileine opmaken. wil ze vast wel. of is zij nog echt te jong voor make-up? maar misschien wordt ze dan wel mooi. ik vind het altijd moeilijk om op te maken, wordt gauw te veel en dat is niet zo mooi. en dan mag ik van mijn moeder helemaal geen make-up.dat vindt ze mooier dan met. ik houd je site in de gaten. ben benieuwd of je ideeen hebt die mijn moeder ook mooi vindt

 14. izabel

  Hoi jennifer, wat is jouw citoscore? jij bent toch ook in groep 8. Ik mag van mijn ouders geen make-up en niet abonneren op jouw site. want zij denken dat meisjes die make up doen niet naar vwo kunnen. als jij ook 545 of hoger hebt en naar vwo of havo/vwo gaat dan zien mijn ouders dat slimme meisjes ook make up leuk vinden en dat je niet dom bent als je make up doet. dan mag ik het misschien ook. groetjes suc6

 15. Marloes

  Hee jennifer!
  Ik vind het echt heel knap van je, 11/12 jaar en dan al zulke goede video’s en artikelen!
  Maar ik ben zelf 14 en wil ook graag een blog beginnen, misschien is het leuk om tips te geven aan mensen die net een blog zijn begonnen of die graag willen beginnen.
  Zoals hoe je snel bezoekers kan krijgen, hoe je inspiratie kan opdoen..
  Hopelijk vind je dit een leuk idee!

 16. Anne

  Blush-stash!
  volgens mij heb je die nog niet gemaakt, het is niet zo moeilijk en als je ze dan laat zien, welk merk het is en wat je er van vind? :)

 17. Laura

  Een make up stash van 1 product ofzo bijvoorbeel al je lipsticks of oogschaduws dat lijkt me leuk
  Super leuke sitexx

 18. Mira

  Hoi, leuke site heb je! Heb je alweer nieuwe ideeën?

 19. Kiki

  Ik zou als ik jou was vertellen over je beugel en tips geven aan andere kinderen die ook een beugel hebben of krijgen
  Of je verteld wat je leuke sporten vind

 20. stoppen want je site is ook kut.

Leave a Comment