Interview van Lisa 2.

IMG_8659Hoi, kennen jullie Lisa nog? Zij vroeg me een tijdje geleden, of ze een interview over mij mocht schrijven. Tuurlijk, super leuk! Klik hier voor het interview. Haar lezers vonden het zo leuk, dat ze vroeg of ze nog een interview mocht maken maar dan met andere vragen. Lees verder over het interview wat Lisa over mij heeft geschreven!

Hey allemaal,
Dit keer weer een interview met Jennifer omdat het vorige artikel heel vaak bekeken was. Ik heb natuurlijk wel andere vragen gestuurd. Even voor de mensen die Jennifer niet kennen. Jennifer is een beautyblogster van 11 (bijna 12), naast bloggen is ze ook nog eens youtuber. Haar blog is Beautydelicious en haar youtube kanaal is jennifer van lohuizen.

1. Als je een product uit je make-up stash mocht houden wat was dat dan?
 Mijn Too faced natural eye palette ( Het liefst al m’n make-up maar oke haha).
2. Als je een setje uit je kledingkast je hele leven moest dragen wat was dat dan (maat maakt niet uit)?
Moeilijk… Ik denk mijn bordeaux rode broek samen met mijn grijze truitje waarop de letter ‘j’ (van mijn naam) met een hak, en een hartje staat.
3. Als je een nagellakje uit je nagellak stash je hele leven moest drage welke kleur zou dat zijn?
Ik denk die van O.P.I uit de Mariah carey liqued sand collectie de blauwe kleur.
4. Als je een paar schoenen je hele leven moest dragen welke waren dat dan? (maat maakt niet uit)
TIMBERLANDS I LOVE IT.
5. Als je een paar oorbellen je hele leven moest dragen welke oorbellen waren dat dan?
De oorbellen die ik van m’n vriendje heb gekregen, met een hartje en een eiffeltoren.
Heel erg bedankt Lisa, ik vind het super leuk!
Liefs Jennifer,

1 Comment

  1. jee, echt bedankt jennifer, door mijn eerste interview had ik al veel meer lezers gekregen:) nu weer

Leave a Comment