Interview van Lisa, over mij!

Hoi!

Vandaag heb ik iets super cools voor jullie!! Lisa van beautyandmore heeft een interview over mij geschreven! Ze mailde mij, en vroeg of ze een interview met mij mocht doen. Ik vond het super leuk, en heb meteen geantwoord. Weet je wat het leukste is? Het stond binnen een kwartier online! Ik heb het interview van haar site gekopieerd (ik heb het eerst gevraagd en het mocht!) en ik laat het vandaag aan jullie zien! Jullie kunnen natuurlijk zelf ook op haar site kijken voor het interview, maar ik vind het zo’n eer dat ik dit heb mogen doen, dat ik het gewoon ook wil bewaren! Lees snel verder, naar wat Lisa over mij geschreven heeft!


Hier een klein interview met Jennifer van http://www.beautydelicious.nl/ echt een leuke blog! Jennifer is echt een uitzondering de meeste beautyblogsters zijn een jaar of 14 of ouder nou ben ik zelf 12 en net begonnen maar Jennifer is 11 en al een tijd bezig! Ze weet super veel van make-up voor een 11 jarige. Haar site ziet er al super professioneel uit. Ze maakt ook filmpjes via youtube haar youtube kanaal is: jennifer van lohuizen abonneer! Hier onder zie je een foto van Jennifer.


Als eerste is Jennifer echt aardig ze stuurt ook supersnel een mailtje terug en plaatst bijna elke dag een artikel op haar blog. Haar reviews zijn super nuttig je merkt meteen of het product wel of niet goed is.

Het interview:

1.Wie zijn jouw grote voorbeelden? Mijn grote voorbeelden is eigenlijk bijna iedereen. Ik haal uit heel veel mensen inspiratie, en het zijn er eigenlijk teveel om op te noemen!

2.Wat vinden je ouders er van dat je blogt/youtubet?
Mijn ouders vinden het super leuk dat ik blog, en dat ik aan youtube doe. Vooral mijn vader helpt me goed, als er problemen met m’n site zijn
3.Wat zijn jouw favo make-up merken?
Mijn favoriete make-up merken zijn, Essence, Catrice en NYC. Dit zijn de budget, en mijn favoriete duurdere merken zijn: Urban Decay en Too faced!
4.Wat is jouw favo winkel?
Mijn favoriete winkel is gewoon de Kruidvat. Ze hebben eigenlijk alles kwa make up, en ook lekker budget maar wel fijn!
5.Wat zou je nog willen veranderen aan je blog?
Ik zou eigenlijk niks willen veranderen aan mijn blog, ik vind het goed zoals het is!
Jennifer bedankt voor het invullen en ik hou je blog in de gaten!
xxx Lisa

5 Comments

  1. Hahahahaha super leuk dat het nu ook op jouw site staat:) Ik ben nog aan het nadenken over wat we samen kunnen doen. Wacht mensen hebben jullie nog een idee Jennifer en ik vinden het wel leuk om samen iets te doen via blog hebben jullie een idee zet het in een comment hier boven/onder!

  2. Super leuk! Jou site ook lisa!xx faye

  3. Hey supererg bedankt de reacties over mijn site :) ik ben pas gisteren begonnen dus vandaar dat er nog niet zo veel artikelen op staan hebben jullie nog ideeën?

  4. Hoi Jennifer
    Zou je wel eens keer met mij een filmpje maken

Leave a Comment