Kleding combinatie’s #1.

PicMonkey Collage

Ik hou van kleding, het kopen en natuurlijk het combineren. Vaak weet ik niet heel goed wat ik aan moet, en wordt ik er gewoon chagrijnig van. Ik bedacht me eens, om wat foto’s te schieten van wat kleding combinatie’s die ik zelf bedacht heb. Ik heb ze in een apart mapje op m’n mobiel gezet, dus weet ik niet wat ik aan moet? Dan kijk ik gewoon in dat mapje, handig toch? Ik bedacht me om een artikel te maken, van die foto’s zodat jullie misschien ook wat meer inspiratie hebben voor kleding.

IMG_0686

 •  Peplum top: New yorker.
 •  Vestje: H&M.
 • Broek: Bella.

IMG_0681

 •  Trui: H&M.
 • Spijker vestje: Scotch&Rebelle.
 • Broek: Bella.

IMG_0673

 •  Galaxy legging: H&M.
 • Tuniek blousje: H&M.
 • Vest: H&M.

IMG_0672

 •  Aztec legging: H&M.
 • Blousje: Zara.

IMG_0682

Wat ik met deze outfit doe is het shirtje in het rokje doen. Daarna laat ik hem er wat uitpoofen.

 • Shirt: H&M.
 • Skaterskirt: H&M.
 • Maillot: Kan van elke winkel zijn.

IMG_0677

Hier doe ik natuurlijk het blousje in het broekje, met daaronder de maillot. Over de maillot doe ik de hoge sokken, maar die laat ik laag. Alleen zodat je er een soort randje van ziet, als je er schoenen onder aan hebt.

 • Vestje: New Yorker.
 • Blousje: Primark.
 • Leren shortje: Zara.
 • Maillot: Kan van elke winkel.
 • Hoge sokken: Kan ook van elke winkel.

IMG_0687

Dit blousje kan met elke broek of legging, dus daarom al die broeken erboven. Ik vind het persoonlijk niet heel leuk om een spijker blousje te combineren met een spijker broek, maar als jij het leuk vind moet je het natuurlijk gewoon doen!

 • Alle broeken van links naar rechts: Bella – Zara – H&M – H&M.
 • Spijker blousje: H&M.
 • Strikje: Claire’s.

IMG_0683

 • Wit hempje: Kan van welke winkel.
 • Broek: H&M.
 • Vest: H&M.

IMG_0676

Ook bij deze outfit doe ik uiteraard de trui weer in het rokje ( kan er ook overheen ) en ik laat hem er wat uitpoffen.

 • Skaterskirt: H&M.
 • Trui: H&M.
 • Maillot: Kan van elke winkel.

Hopelijk vonden jullie dit een leuk artikel, laat in de reactie achter of je dit vaker wilt zien!

Liefs Jennifer,

Wat vind jij de leukste outfit?

13 Comments

 1. Sule

  Leuk! Ik wil hier wel best meer van! :)

 2. nina

  jaah!!!!! omg dit is zo leuk! hier wil ik echt meer van!!!

 3. jasmin

  leuk!!!!!!!!!!!!!!!!!! MEER!!!!!!!!!!!! ; )

 4. Noa

  Dit is leuk Jen! Misschien kun je de volgende keer een soort lookbook in een artikel doen!

  XXX Noa

 5. nooooo

  hee, ik vind het heel leuk maar kan me er niet goed een beeld bij voorstellen dus misschien kan je het de volgende keer aantrekken? maar anders moet je sws meer doen van dit en kan je ook nog filmpjes maken?

 6. Sofie

  Weer een super leuk artikel Jen!~ kus x

 7. nooooo

  hee je menu balk is naar de andere kant verplaats, leuk maar wel even wennen!

 8. Lotus

  Hey jeniffer wat heb je een leuk blog.
  Wil je meschien een keer
  -dag uit mijn leven
  -sistertag
  -avond routine als je van schoolkomt wat je dan doet
  Dat lijkt mij heel erg leuk !
  Ik vind dit heel erg leuk artikel meer ervan ga zodoor!

 9. Super leuk en handiG

  Xxx

 10. Charlotte

  Heel leuk

 11. Fabiëne

  echt leuk kan je dit vaker doen en dan misschien dat we zien hoe het staat.

 12. debby

  hoi
  wat een leuke kledingsetjes.
  ik vind 2 setjes met de maillot,s het mooiste.
  mvg debby

Leave a Comment