Lichte lente look!

IMG_8777Charlotte van icharly.nl vroeg of ik voor haar een look wilde maken. Het is een lichte lente look geworden! Volgens mij heb ik ooit al weer zo’n look geplaatst, maar ik hoop dat jullie het toch nog leuk vinden!

IMG_8781Dit zijn de producten die ik voor de look heb gebruikt, maar je kunt natuurlijk hele andere producten gebruiken. Dit zijn de kleuren & producten die je wel echt nodig hebt, als je deze look wilt na maken:

Een oogschaduwbasis.

Een (licht) gele oogschaduw.

Een lichtblauwe oogschaduw.

Een licht groene oogschaduw.

Een mosgroene oogschaduw.

Een highliter.

Een mascara & eyeliner.

Ik laat jullie nu zien, hoe je de look kunt maken!

IMG_8752Stap 1. We beginnen als eerste met de oogschaduwbasis. Dit zorgt ervoor dat je oogschaduw langer blijft zitten, en dat de kleur intenser is.IMG_8759Stap 2. Daarna brengen we de gele oogschaduw aan, op een kwart deel van je ooglid. We gaan 3 kwart’s van het ooglid, gebruiken om verschillende kleuren oogschaduw aan te brengen.IMG_8762Stap 3. Dan brengen we de groene kleur naast de gele aan. Zorg dat je nog een stukje overhoud.IMG_8767Stap 4. Daarna brengen we de blauwe oogschaduw naast de groene aan. Ik heb de blauwe kleur, iets naar binnen geblend zodat het iets mooier overloopt.

IMG_8769Stap 5. Om iets meer diepte in het oog te maken, heb ik een mosgroene oogschaduw in de arcadeboog gedaan. Die heb ik ook een beetje geblend, naar boven.

IMG_8776Stap 6. Ik heb op deze foto een eyeliner aangebracht. Je ziet dat het een winged eyeliner is, maar dat kun je zelf kiezen. Ik vind dit wel mooi!

Schermafbeelding 2013-03-27 om 14.43.25Stap 7. En hier is dan het eindresultaat! Ik heb nog wat mascara aangebracht, en dat is het! Het is gewoon een hele simpele, vrolijke lente look. Als je deze look draagt, ben je helemaal klaar voor de lente!

Liefs Jennifer,

24 Comments

 1. Emmeline

  Jennifer je moet je wenkbrauw dringend epileren

   • Maxime

    haha ze is nog maar elf.. maar ja er zijn idd wat haartjes die weg mogen.. maar dat deed ik ook nog niet op die leeftijd hoor..

    • door

     okee pas 11. maar normale 11-jarigen zijn niet zo met make-up en beauty bezig. dit is niet normaal. trouwens, beauty, wat je maar mooi noemt. het ziet er niet uit. doe toch eens normaal, ga sporten, huiswerk maken, maar stel je niet zo aan met die make-up. Trouwens, weten je ouders wel wat je aan het doen bent? zouden de mijne nooit goed vinden. je zet jezelf te kijk op internet en die vriendin fileine van je ook. Mag ze dat wel? ze lijkt nog veel te jong. kleuters horen niet op internet

     • fileine

      doe zelf ff normaal, dat jij nou niet van make-up houd is jou probleem, Door. maar jennifer houdt er wel van en ze is er hartstikke goed in en heeft een leuke website! duss…

     • fileine

      door# doe ff normaal!!! jennifer houdt wel van make-up en een kleuter ben je zelf

 2. Pien

  hele mooie look!!
  xx pien

 3. Sophie

  Hee jennifer, ik vind het echt een super mooie look.
  Zou je ook een keer een lichte look kunnen maken maar wel met felle kleurtjes? En het liefst met budget producten die bij drogisten te koop zijn.
  Ik weet dat ik heel veel vraag, je hoeft het niet te doen hoor!
  x.
  Ps je maakt echt leuke filmpjes en artikels!

 4. Hasret

  Sorry maar hoezo epileren ff sirieus wat mankeert jou

 5. Irene

  Heee
  Haha precies wat ik gevraagd heb, dankje !!!
  Xoxo Irene

 6. Geweldige kleuren, tof ook met de kleine wing. Mooie look!

 7. Emma

  Super mooie look! Maar wil je alsjeblieft wat vaker een artikel plaatsen?

  xxx Emma

 8. Fleur

  Hooi Jeniffer,
  Zou je misschien een naturelle budget look maken?
  Ik draag graag make-up maar niet AL te fel, gewoon de basis van oogschaduw enzo?
  Nou alvast bedankt x

 9. mooie look! Super!
  wil je misschien weer een win actie doen?
  groetjes Suzanne

 10. door

  wat kun je winnen dan. doos gebakken lucht?

  • fileine

   jeetje kind wat bezielt jou waarom plaats je van die stomme reacties ga toch weg man

   • door

    fileine, wat ben je agressief en kleuterachtig. kan je kritiek op je bff’je niet hebben
    sommige dingen van het blog vind ik leuk, andere niet. je mag reageren. dat doe ik. maar ik hoef toch niet alles mooi te vinden. en dat filmpje met jou vond ik niet mooi. zo is het. als je kritiek niet leuk vindt, moet je niet op internet gaan. dan vraag je om commentaar.

 11. Leuke lente look! Met welke camera maak je foto’s ? X

 12. glenda

  hoi

  hoi

  hoi

  reageer pleace

 13. Kiki

  Je kon hier ook een video over maken

Leave a Comment