Lipstick tag.

Hoooi!

Ik zocht op internet naar leuke tags en kwam een hele goeie tegen: Lipstick tag!

Het leek me dus leuk om al die vragen zelf te beantwoorden.

 

1. Hoeveel lipsticks heb je in je collectie?

Tot nu toe heb ik er 54 in m’n stash. Ik heb wel zeker de helft gekregen, en op de foto hierboven zie je mijn ‘lichte’ lipsticks en dat zijn er niet zo veel..

2. Hoe berg je jouw lipsticks op?

Oke, dat was een hele onderneming. Ik had ze eerst in kleine bakjes zitten, omdat ik er toen nog niet veel had. Maar ik zag laatst  op internet iets dat je het in glazen kunt stoppen. Maar ik heb het in ‘kleinere’ vaasjes gestopt er staan nu zowat 4 kleine vaasjes in mijn kast.

3. Wat was je allereerste lipstick en hoe oud was je toen?

Mijn allereerste lipstick was van Maybelline gekocht in Frankrijk, daar was in een dorpje een megaa supermarkt waar ze dus ook make-up verkochten. Ik heb die lipstick in een hele barbie-roze kleur. Ik was denk ik 8 jaar ofzo?

4. Heb je wel eens een lipstick opgemaakt en zo ja welke?

Ik heb tot nu toe nog geen lipstick opgemaakt. Maar ik heb wel een lipstick die tot de helft op is. Telt dat mee? Zo ja, dan mijn Essence lipstick in 02 Sparkling romance.

5. Wat is je lievelingslipstick en welke heeft het mooiste hulsje?

Mijn lievelingslipstick is die van Mac Viva La Glam Lady gaga collectie In de roze kleur nummer 80. Mijn dior lipstick heeft het mooiste hulsje.

6. Wat is je lievelings budgetlipstick?

Ehm…. Ik vind die van de Etos heel erg fijn. Het is de colour care lipstick in de kleur: ‘113’. Maar eigelijk is die van Action ook heel fijn: Sheer Pink.

7. Welke lipstick draag je het meest zowel naar school of naar je werk? 

Ik draag dan eigelijk altijd nude kleuren, of gewoon zachtroze met glitter. Een hele mooie nude kleur is die van Clarins in nummer 304.

8. Voor welke lipstick heb je de meeste moeite gedaan om hem te krijgen?

Een keer een lipstick  van Essence. Ik wilde hem toen zo graag! Heb 2 dagen lopen zoeken en vond hem uiteindelijk recht voor m’n neus in de kortingsbakken:)

9. Wat is je grootste lipstick miskoop en waarom?

Ik heb op vakantie een lipstick van Sephora gekocht. Een prachtige kleur maar hij stinkt!!! Hij ruikt naar het circus met de olifanten. En dat voor 10 euro!!!!

10. Welke lipstick staat er nog zeker op jou verlanglijstje?

Ik wil heel graag een dunne lipstick van Dior, ik denk dat dat de Dior Addict lippenstiften zijn? Het liefst in een natuurlijk zahctroze kleur met lekker veel shimmer!

Ik hoop dat jullie het leuk vonden en bedankt voor het lezen!!

xx Jennifer.

 

 

 

Leave a Comment