Mavala nagellakjes van Parfumswinkel.nl

IMG_9437Toen ik het pakketje wat ik gekregen had van Parfumswinkel.nl openscheurde, zag ik 3 mooie nagellakjes van het merk Mavala! Het zijn wat blauw/aqua tinten, die ik stuk voor stuk erg mooi vind. Bijhalve dat de webshop parfum en nagellak verkoopt, verkopen ze ook make-up! Ik heb de nagellakkleuren geswatched voor jullie. Lees snel verder voor de review!

IMG_9440Ik heb 3 kleuren ontvangen, en dat zijn van links naar rechts: 152 Lagoon – 167 Cyclades blue – 154 Aquamarine. De webshop heeft in totaal 119 verschillende kleuren van Mavala. Genoeg keus dus! De lakjes zijn echt super budget, want ze kosten maar 3,60 en sommige kosten 4,49. De flesjes zijn wel klein, er zit namelijk 5ml in een flesje. Ik denk dat je een nagellak niet zo heel snel opmaakt, en voor die prijs is dat ook niet erg. Laten we snel gaan kijken naar de swatches!

IMG_9444-1 Laagje.

Ik heb de nagellak kleuren gewoon van links naar rechts geswatched. Nog even de volgorde: Lagoon – Cyclades blue – Aquamarine. Ik heb niet hele mooie (en sterke) nagels, dus daarom heb ik ze zo even geswatched. Ik vind dat de kleuren in 1 laagje nog niet voldoende dekken. Je ziet nog allemaal kale plekken van je nagel erin! Laten we eens kijken hoe het 2de laagje eruit ziet…

IMG_9447-2 laagjes.

Hier heb ik 2 laagjes gedaan, en het ziet er nu perfect uit! De 3de kleur heeft nog wel wat plekjes, maar niet heel opvallend. De kleuren lijken in het potje creamy zonder glitter, maar uiteindelijk zitten er toch wat shimmertjes in. Ik vind de kleuren zelf ook erg mooi! De substantie van de lakjes is een beetje zoals de Catrice lakjes, niet te dun maar ook niet te dik. En het kwastje is wel standaard, een beetje middelmaat kwa dikte en een beetje lang.

IMG_9450Ik ben echt heel erg tevreden over de lakjes. Ze zijn van goede kwaliteit, en totaal niet duur. Ze zijn bijhalve online, ook bij de DA te koop zolang ik weet. De verzending van de webshop is ook erg snel. Als ze alles op voorraad hebben is het minstens 1 werkdag verzending, en als ze dat niet hebben minstens 2 werkdagen. Ik vind het echte aanraders als je toevallig iets op de shop gaat bestellen!

Pluspunten:

– De lakjes zijn heel goedkoop.
– Ze dekken in 2 laagjes.
– Ze zijn ook in de drogist verkrijgbaar.
– Ze hebben veel en mooie kleuren.

Minpunten:

?

946873385011505080613

11 Comments

 1. Romy

  Die kleurtjes zijn echt super leuk! Ik wil ze ook wel hebben!:)

 2. door

  leuke kleurtjes. blijft het ook een tijdje mooi of heb je dat nog niet uitgeprobeerd. wil je dat ook nog laten weten?

 3. dora

  leuke kleurtjes. blijft het goed zitten of heb je dat nog niet uitgeprobeerd? laat je het ook nog weten?

 4. door

  gave kleuren

 5. Kim

  Ik vind jou super leuk maar het is zo jammer dat je zo weinig filmpjes heb maar op zich snap ik het wel en ben je ook nog maar 11 12 en moet je nog naar school dus oook wel begrijpelijk.

 6. Leuk! Ik heb cyclades blue, alleen die krijg ik niet meer open! Haha gelukkig zat er niet zo veel meer in, maar toch leuk!

 7. melissa

  leuke kleuren (:

Leave a Comment