Mijn 5 favoriete kledingstukken!

PIC_9485Vandaag heb ik een keertje geen make-up of beauty artikel voor jullie, maar een fashion artikel! In dit artikel laat ik aan jullie mijn 5 favoriete kledingstukken zien. Het zijn kledingstukken die ik eigenlijk altijd draag, als ik geen inspiratie heb voor kleding. Lees snel verder!


IMG_9517Als eerst dit shirtje van de H&M. Het is niet echt een shirt, maar ook geen trui of blouse… Het is een super mooie kleur, een beetje een mint kleur wat natuurlijk deze zomer helemaal in is! Het shirtje schijnt door, dus ik doe er eigenlijk altijd een wit hempje onder. Hij is daarom niet erg warm ofzo, en prima te dragen met een kort broekje en slippers voor de zomer! Ik draag hem het liefst in combinatie met mijn lavendel kleurige broek (ook van de H&M) als ik geen kort broekje aan kan.

IMG_9518Als jullie mijn filmpjes op youtube al wat langer volgen, herkennen jullie dit hempje vast wel. Ik kocht dit hempje in Frankrijk ( zie mijn vakantie shoplog ) en het is eigenlijk een bikini. Of het word ook wel tankini genoemd. Hij was best duur, en ik vind hem gewoon ook geschikt om overdag te dragen met een shortje. Niet veel mensen zullen dit leuk vinden omdat het best gewaagd is, maar dat past bij mij. Ik vind het niet ordinair, maar juist heel luxe! Boven zit dus een soort bh ( ik draag er wel een bh onder) en voor de rest is het doorzichtig kant!

IMG_9519En dan mijn geliefde spijkerblouse van de H&M. Ik was eigenlijk nooit echt van de spijkerblouses, tot dat ik het een keer zag liggen bij de H&M en ik het voor de grap aantrok. Het past bij mij heel goed! Ik rol de mouwen altijd een beetje op, en ik laat het blousje openhangen met daaronder een t-shirt. Ik combineer het graag op een gekleurde broek, en liever geen spijkerbroek want ik vind spijker op spijker niet heel mooi want natuurlijk mijn eigen smaak is. Ik draag hem heel veel, en ben er echt fan van!

IMG_9520Als het lekker weer is, draag ik graag dit broekje. Ik heb geen idee van welke winkel hij komt, want mijn moeder heeft hem een keer voor me mee genomen. Het lint hoort gestrikt te zijn, maar daar had ik natuurlijk even niet bij nagedacht haha. Het lijkt een rokje, maar onder het kant is het gewoon een broekje. Hij is kant zoals je kunt zien, met allemaal leuke dingen eraan. Het broekje zelf is gemaakt van een soort elastiek ofzo.. De kleur van het broekje is zwart, maar ik haal het altijd door de war met donkerblauw ik weet ook niet waarom! Ik vind dit broekje echt heel erg leuk!

IMG_9521En als laatste de broek die ik nu en heel vaak aanheb, de mintgroene broek van de H&M. Ik heb deze broek zovaak aan, dat ik het niet echt meer bijhoud. De broek is mintgroen, maar in het echt zie je wat kleurverschil. Een beetje een mix van mintgroen en wat donkerder mintgroen. Ik heb heel veel kleren van de H&M, en bijna allemaal zijn ze mijn favoriet! Deze broek zit erg fijn, en hij sluit mooi aan. Ik kan hem eigenlijk combineren met alles. Ik vind deze broek met het spijkerblouse en een t-shirtje erg leuk, en draag die combinatie dan ook erg vaak!

Dit waren mijn 5 favoriete kledingstukken! Ik hoop dat jullie dit artikel leuk vonden, en als jullie nog idee├źn hebben voor artikelen hoor ik dat natuurlijk graag! Bedankt voor het lezen!

946873385011505080613

5 Comments

 1. Inge

  Leuke kleding! Liefs Inge

 2. Suze

  Leuk hoor jennifer, dat doorzichtige tankini topje is wel leuk maar ik zou het niet zo snel naar school aandoen. Je hebt een hele leuke styl

  Liefs suze

 3. heeii. wat een leuke stijl heb jij zeg hihi. ik ga straks ook een artikel schrijven over mijn 5 favoriete kledingstukken! xxx !

 4. Laura

  Lieve lieve jennifer jij bent mijn grote voor beeld en ik heb een vraag is dat. Mintgroene shirt blouse achtig ding nog te koop ik vindt hem zoooo leuk!!!

 5. Mara

  Super leuke kleding! Je hebt trouwens echt een hele leuke blog! Ik volg je al een tijdje :)

Leave a Comment