Mijn avond-gezichtsverzoging routine spullen.

IMG_9933Ik reinig elke avond mijn gezicht, en dat hoort natuurlijk ook zo. Met make-up op slapen is echt een don’t, want je huid word er meteen slechter van. En je slaapt toch ook veel lekkerder met een schone en verzorgde huid? Ik gebruik elke avond wel dezelfde producten, en die laat ik in dit artikel aan jullie zien. Lees dus snel verder!

IMG_9934Als eerste stap gebruik ik deze reinigingsdoekjes van de Action. Die gebruik ik al een tijdje, en dit is zelfs mijn 2de pakje. Ik vind ze erg fijn werken, alleen merk ik dat sinds ik deze gebruik mijn huid er wat slechter aan toe is. Ik moet dus snel opzoek naar nieuwe goede reinigingsspullen. Hebben jullie tips? Maar voor die ene euro is dit wel een goed product voor bijvoorbeeld op reis ofzo.

IMG_9935Dan gebruik ik soms een milky gezichtreiniger. Dit doe ik niet altijd, maar meestal wel. Ik haal dan soms toch nog de laatste resjes make-up weg. Ik doe dan wat op een watje, en haal het over mijn gezicht heen. Omdat de doekjes van action een klein beetje prikken, is dit wel erg verkoelend altijd. Dit is het van merk ROC, en deze kreeg ik ooit in de trulyyous. Maar ik zag ze laatst ook bij de action staan, dus daar kun je ook even kijken als je deze wilt hebben.

IMG_9936Dit is wel iets wat ik altijd gebruik. De Philips visapure, en een facewash van clearasil. De visapure gebruik ik nu een tijdje, en vind ik erg fijn werken. Het werkt als een soort milde scrub door de borsteltjes, en reinigend. Ik vind het elke avond toch voelen als een soort massage. Veel zeiden dat clearasil slecht voor je huid is, maar bij mij werkt het eigenlijk alleen maar beter. Het zorgt ervoor dat mijn puistjes wat verminderen, en maakt mijn huid mooi egaal. Ik maak mijn gezicht eerst nat, dan maak ik het borsteltje van de visapure nat, doe ik een beetje clearasil op het borsteltje, en dan reinig ik zo mijn gezicht. Daarna maak ik het borsteltje goed schoon (heel belangrijk) en was ik mijn gezicht. Tadaa!

IMG_9937Dan als laatste stad, maar ook een belangrijke: crème! Ik gebruik eigenlijk altijd de crème van Embryolisse. Die koop ik in Frankrijk, en gebruik ik dan een jaar lang elke dag. Ik vind het de beste crème die ik ooit getest heb, en het is ook een grote favoriet van heel veel visagisten. Hij trekt snel in, voed goed, maar is niet te vettig. Echt een favoriet! Je kunt de crème ook wel op webshops kopen, en het is zeker een aanrader!

IMG_9938Dat waren dan al mijn gezichtsverzorgings routine spullen, die ik s’avonds gebruik. Het is erg belangrijk om je gezicht te reinigen, en ook als je geen make-up draagt. Dan hoef je het natuurlijk niet zo uitgebreid. Hopelijk vonden jullie het leuk!

946873385011505080613

 

Wat zijn jou favorieten gezichtsverzorgings producten, en wat raad je aan mij aan om nieuw bij te kopen?

11 Comments

 1. Ezraax

  Komen er geen artikel’s meer van Noa?
  x x x

 2. Leuk artikel ! Ik raad je de oogmakeupremoverpads met lotion aan van kruidvat eigen merk ! Of de demak’up oogmakeup reiniger. Die is te koop bij de Wibra of Action voor 1 euro ! :). xxx

 3. Altijd leuk om te zien wat andere gebruiken.

 4. he, leuk artikel!
  zouden jullie even op mijn blog willen kijken? Ik ben nieuw ^^
  xx

 5. laura

  Leuk hoor maar waar kon je zo een borstel kopen en wil je ook mijn account bekijken op you tube?! Ik heet beautyinsyderxx
  Drankje xxx

 6. Georgina vermeulen

  Bij de etos zijn de reinigingsdoekjes heel fijn

 7. Volgens mij is clearasil heel slecht voor je huid..
  misschien kan je een keer de kruitvat milk en tonic aanschaffen (+ reviewen) want doekjes zijn ook niet goed om elke dag te gebruiken.
  Leuk artikel :)

  xx

 8. Hee Jennifer,

  Ik ben vandaag bij de action geweest en heb gezocht naar de clearasiel en kon het niet vinden. Staat het bij de crèmes of bij de douche producten.

  Super leuke artikels verder. Ga zo door

  xo

 9. Clearasil is inderdaad niet heel goed. Dokters raden het niet aan omdat je er schijnbaar littekens van krijgt.

 10. leuk! waar kun je dat Philips ding kopen?

Leave a Comment