Mijn bucketlist

bg_reizen

Veel bloggers hebben het inmiddels al gedaan. Ik heb vandaag een artikeltje voor jullie, waarin ik laat zien wat ik nog graag wil doen in mijn leven. Dit noem je een bucketlist. Ik wil nog een paar dingen doen in m’n leven, en die heb ik vandaag voor jullie op een rijtje gezet. Lees dus snel verder!

hong-kong1 New-York-1nite

1. Naar New York, en Hong Kong.

Ik ben niet zo’n heel groot fan van reizen, maar ik wil heel erg graag naar New York en Hong Kong. Het zijn allebei landen waar je wel erg lang voor moet vliegen, om er te komen. Ik heb een beetje last van vliegangst, dus dat is wel een minpunt. Maar ja, als je niet vliegt kom je ook nergens zeg ik maar zo.

New York lijkt me geweldig. Je kunt er goed shoppen ( goedkoop & duur ) en het lijkt me ook erg mooi om wat dingen te bekijken.

Hong Kong lijkt me ook erg leuk. Volgens mij is Hong Kong nog verder vliegen dan New York, maar weet het niet zeker. In Hong Kong kun je natuurlijk ook geweldig shoppen, voor de laagste prijsjes. In New York zijn sommige dingen wat je kunt kopen wel herkenbaar, maar Hong Kong is natuurlijk een hele andere wereld.

 

eco-hotel1ScreenHunter_04 Nov. 18 22.11

2. Naar een vreemd hotel.

De foto’s hierboven zijn natuurlijk getekend, maar toch bestaan ze: Vreemde hotels! Je kunt het zo gek niet verzinnen, of het is er.

Je ziet linksboven een prachtig hotel aan het water. Tussen het hotel zit een waterval, en het ligt zo te zien tussen wat rotsen. Het is heel erg mooi verlicht, en het lijkt me prachtig om daar te overnachten! Maar de rechter is ook niet verkeerd. Het is eigenlijk gewoon een simpele kamer, maar dan slaap je zowat tussen de vissen. Het hotel is dus onder water gebouwd, en alles is van de buitenkant van glas. Zo kun je alle zeedieren zien. Dit lijkt me ook erg mooi!

Shoppen-stuff-i-like

3. Helemaal los shoppen in m’n lievelings winkels.

Dit is denk ik wel een droom van elk meisje: Helemaal los shoppen in je favoriete winkels! Het is niet zo makkelijk om te doen, omdat je natuurlijk er misschien niet genoeg geld voor hebt. Maar het eerste wat ik doe als ik de jackpot win, is heel veel shoppen. Denk dan vooral aan de Primark, Sephora, H&M enzovoort als het bij mij om shoppen gaat. Ook is het leuk om een keer wat heel duurs te kopen, wat je normaal nooit zou kopen. Ik denk dat dit me niet lukt, maar een keer veel shoppen kan natuurlijk wel! En je kunt bijvoorbeeld ook denken om in New York, of Hong Kong helemaal los te gaan.

Dior-Persevent-Fall-2012-Miss-Dior-Flacon

4. Naar een persevent.

Dit is voor de meeste bloggers niet echt bijzonder, maar ik vind het wel! Namelijk om naar een persevent te gaan. Ik krijg regelmatig uitnodigingen voor persevents, maar ik kan eigenlijk nooit omdat ik dan school heb. Of het is heel ver weg van waar ik woon, en dan zou ik misschien met de trein moeten. Maar ik ben ook nog best wel jong, dus ja. Ik weet zeker dat het er ooit van komt, want het lijkt me echt geweldig om allemaal bloggers en de nieuwe producten te zien!

Schermafbeelding 2013-10-06 om 11.55.17

5. Mijn kamer helemaal verbouwen.

Wat ik ook al heel lang wil, is m’n kamer verbouwen. Ik heb een leuke kamer ( vind ik zelf ), maar ik zou echt ooit van m’n kamer nog wel een soort huiskamer willen maken. En dan het liefst op zolder. En dan misschien ook een klein badkamertje erbij. Het lijkt me gewoon super leuk om helemaal zelf m’n eigen kamer te ontwerpen, en dan ook wat groter. Ik denk dat dit misschien wel komt als ik wat ouder ben.

Dit was dan mijn bucketlist! Hopelijk vonden jullie het leuk om te lezen. Heb je nog een leuk idee voor een artikel? Ik zou het erg leuk vinden als je dat idee dan achterlaat, en dan zie je hem misschien wel terug in een van m’n volgende artikelen.

946873385011505080613

10 Comments

 1. Sule

  Leuke bucketlist Jennifer x Jammer genoeg heb je al mijn artikelen dat ik wou al gedaan hihi xx Sule

 2. Lotus

  Ik ben in de voorjaars vakantie in newyork geweest het is echt super ik heb er dingen beken vrijhijdsbeeld een grootste winkel van wereld brooklyn bridge overheen gelopen en gereden oké als je er een keer heen kan of gaat je moet merk gaan kopen je betaalt in. Nederland het dubbele een vraag wil je een keer een herfst winter kleding kast tour doen of een house tour maar ik weet natuurlijk niet of dat mag van je ouders maar het leek me wel leuk
  Groetjes Lotus xx ps ik vind je filmpjes super leuk en je artikelen ook ga zo door meid

 3. Melanie

  Je wilt volgens mij een beetje de zelfde kamer als Frederique! Hahaha ik ook hoor! Maar Fred is enigskind! Xxx Melanie

 4. Miryam

  Jeniffer, als ik geld genoeg had stuurde ik al mijn geld aan jou en zou je al deze dingen kunnen doen! Maar jammer dat ik zo slecht ben in sparen ;(. Maar verder een leuk artikel :)!

 5. Hi jennifer, een vraagje, wordt jij door bedrijven benarderd, of neem je zlef contact met ze op?

 6. Hey Jeniffer ,
  Jij bent mijn voorbeeld.
  Ik ben ong. net zo oud als jij.
  En ik wou zo graag een beauty, lifestyle, fashion blog beginnen.
  Maar ik wist het niet zeker omdat ik nog best jong ben.
  Ik dacht wat maakt het nou uit wat anderen vinden als jij je er maar goed bij voelt.
  Dus ben ik ook een blog begonnen genaamd:
  Hij bestaat pas 3 dagen maar het gaat heel goed heb al 260 bezoekers.
  Misschien kunnen we wel een keer meten.
  Of tenminste een keer in contact komen.
  Omdat we dezelfde interesses hebben denk ik dat het best goed gaat klikken.
  Ik zou het super leuk vinden als je een kijkje op mn site wil nemen.
  En een keer een mailtje wil sturen of zo.
  Wow volgens mij wordt dit de langste reactie ooit.
  Maar ja…
  Ik hoop dat we een keer in contact komen en ja…
  Ik zie het allemaal nog wel.
  XOXO
  Kirsty

 7. Hey,
  Leuke Bucketlist! Ik heb een vraag hoe doe je die ”Liefs Jennifer” op het eind van je artikel? Ik zou het ook wel willenop mijn blog.
  xx Anne
  P.S. wil je ook op mijn blog kijken? Mijn blog is http://www.annemessemaker.blogspot.com

Leave a Comment