Mijn favoriete basisproducten.

IMG_0540

De basisproducten om je gezicht mooi en egaal te maken, zijn best belangrijk. Je wilt natuurlijk niet met een plamuur hoofd over straat lopen, dus heb je wel de juiste producten nodig. Ik heb een paar van die basisproducten die ik elke dag gebruik, en waar ik heel tevreden over ben! Wil je weten welke producten mij heel goed bevallen, en die ik je zeker aanraadt? Lees dan snel verder!

IMG_0541

1. Rimmel Lasting perfection foundation.

Dit is zeker weten mijn meest favoriete product van al deze producten. Dit is een hele fijne foundation van Rimmel, die mijn moeder een keer heeft gekocht voor een maandsluiting bij mij op school. Ik mocht hem daarna gebruiken, en vond hem heel fijn! Hij lijkt op de foto heel erg donker, maar dat is echt niet zo. Het is precies de goeie kleur voor mijn huid. Hij dekt erg goed, maar ook niet te erg. Je ziet niet dat je foundation op hebt, en dat is fijn! Ook blijft hij heel lang zitten. De foundation kost volgens mij wel even wat, maar dan heb je ook echt iets goeds!

2. Catrice Camouflage cream.

Deze concealer gebruik ik eigenlijk niet altijd, maar wel als ik hele erge puistjes heb. Dit is de enige concealer die voor mij heel goed werkt om puistjes te bedekken. Omdat ik de laatste tijd geen puistjes meer heb gebruik ik hem niet, maar ik wou hem wel heel graag laten zien omdat het toch een favoriet is! Wat ook heel fijn is, is dat deze concealer niet duur is.

3. EL.F Tone correcting powder.

Dit is ook een hele grote favoriet, en dat kun je zien aan de pan in het product. Dit is een finishing powder van eyeslipsface ( oftewel E.L.F). Deze poeder is speciaal bedoelt om je gezicht af te poederen, en dat doet hij erg goed! De kleurtjes in de poeder zorgen samen voor een mooie egale huid, maar op je huid is de poeder transparant. Zo zie je niet snel dat je een poederlaag op hebt. Wel is eyeslipsface alleen online te bestellen, maar zeker een aanrader! Deze poeder is ook niet heel duur, rond de 4 euro.

4. Essence Stay all day concealer.

Deze heb ik nog niet zo heel lang, maar nu al een grote favoriet! Dit is een concealer van Essence, speciaal bedoeld voor onder je ogen. Puistjes bedekt hij net niet, maar voor onder je ogen is hij perfect. Elke beautyblogger is er wel enthousiast over, en ik nu ook! Hij bedekt je wallen heel goed, en je ziet er meteen weer fris uit.

5. Garnier BB-cream.

Deze gebruik ik ook niet elke dag, maar meestal wel in de zomer of op een dag waarbij ik geen zin heb in foundation. Dit is de BB-cream van Garnier, waar de meningen heel erg verschillend over zijn. Sommige vinden hem niet fijn, maar heel veel mensen ook wel. Hij is inderdaad wat vettig, maar dat is niet heel erg als je de BB-cream goed afpoederd. Ik ben er persoonlijk wel fan van, en vooral in de zomer gebruik ik hem heel vaak!

IMG_0542

Dit waren mijn favoriete basisproducten! Als je nog een goed basisproduct zoekt, zou ik zeker even gaan kijken bij mijn favorieten! Bedankt voor het lezen.

Liefs Jennifer,

Wat is jouw’n favoriete basisproduct?

5 Comments

 1. Noah

  BB Cream! Luchtige dekking en eentje die de rode plekjes doet wegwerken(:

 2. Melissa

  Concealer!! Daar kan ik rode plekjes mee weg werken

 3. Madelon

  Concealer is fijn voor oneffenheden en wallen

 4. Madelon

  Dus concealer

 5. Martine

  leuk artikel!!

Leave a Comment