Mijn favoriete kwasten!

Ik vertelde laatst in een artikel hoe je zelf je kwasten schoon kunt maken. Nu ga ik mijn favoriete kwasten aan jullie laten zien! Ik heb ook aanraders, dus kwasten die ik zelf aanraadt. En veel plezier met lezen!

Dit zijn de kwasten die ik elke dag gebruik. Trouwens, zoals je op de eerste foto kunt zien staan mijn kwasten in een soort pot met mijn zelfgemaakte lucky stars erin. Willen jullie zien hoe je het maakt? Als jullie het leuk zouden vinden als ik een artikel zou maken over hoe je zelf lucky paper stars laat het dan maar weten bij de comments!

Aller eerst deze kwast van Catrice. Ik weet niet waar voor deze kwast is, poeder, blush, nog iets anders? Maar goed, ik gebruik deze kwast altijd voor mijn blush, bronzer en poeder. Gewoon een hele fijne kwast, heel zacht ook en werkt goed. Deze kwast is te koop bij Kruidvat voor iets van 4 of 3 euro.

Dit is wederom weer een kwast van Catrice. Dit is een oogschaduwkwast en deze is zoo fijn. Deze gebruik ik echt altijd. Hij heeft veel haartjes en is aardig dik. Ook is hij niet te klein dus je zou in een paar stappen de oogschaduw aan kunnen brengen. Zelf ga ik soms met het puntje van de kwast in de arcadeboog om goed kleur aan te brengen, en daarna blend ik het met een blendingkwast die ik zo laat zien. Wederom te koop bij Kruidvat voor ook weinig geld!

Dit is de blendingkwast van de H&M. Sommige mensen vinden kwasten van de H&M fijn, en andere niet fijn. Ze vinden dat de kwasten prikken, en niet fijn werken. Daar ben ik het mee eens, op een uitzondering: de blendingkwast. Ik kocht deze blendingkwast ooit, en gebruik hem elke dag. Kijk, het is niet de beste blendingkwast zoals die van Chanel of Dior maar het kan wel! Voor een paar euro zou ik deze zeker meenemen.

Dit is gewoon een random kwastje. Deze kreeg ik ooit ergens bij, maar ik heb geen idee meer waarbij. Dit kwastje gebruik ik om kleine stukjes met oogschaduw in te kleuren. Het is een vrij dun kwastje en heel klein. Ik kan hier verder niks over zeggen want ik weet er niks meer over.

Dit kwastje van Essence is ook super fijn. Dit is eigelijk een kwastje voor gel-liner maar daar gebruik ik hem niet graag voor. Stel dat ik dat zou doen, ik heb het geprobeerd!: De haartjes van de kwast splijten waardoor je een hele slordige lijn hebt. Dat is echt heel irritant! Maar waar ik hem wel voor gebruik is oogschaduw. Gewoon een vrolijk lijntje met blauwe oogschaduw gaat prima met deze kwast.

Nu we het maar over gel-liner hebben, ga ik ook maar meteen verder met dit kwastje. Dit kwastje gebruik ik wel voor gel-liner. Het lijkt op een lip-kwastje, en ik heb hier geen idee van. Ik weet hier ook verder niks van, hoe duur hij was of waar hij te koop is. Het enige wat ik wel weet is dat het gewoon een erg fijn kwastje is voor gel-liner.

En dit waren mijn favoriete kwasten! Ik hoop dat jullie het leuk vonden, en dat jullie misschien ook even langs Kruidvat te gaan om een kwastje van Essence of misschien de poeder kwast van Catrice gaan aanschaffen! Bedankt voor het lezen, tot het volgende artikel!

xxxx Jennifer.

 

Leave a Comment