Mijn favoriete lipproducten.

IMG_0560

Ik heb altijd een paar lipproducten, die ik toch elke keer pak. Ik vind ze fijn, pak ze als ik niets anders weet en ben er gewoon een klein beetje dol op. Ook deze producten heb ik meestal in mijn tas zitten, omdat ze simpel weg gewoon hele grote favorieten zijn! Ben je benieuwd welke producten dat zijn? Lees dan snel verder.

IMG_0557

Lush Bubblegum lipscrub – Maybelline Babylips – E.L.F lipstick – Essence lipstick – NYX lipgloss.

Dit zijn dan al mijn geliefde producten. De namen staan hierboven, van links naar rechts. De lipscrub van Lush is heel erg fijn. Eerder dacht ik nooit dat het zin had om zo’n potje van 10 euro te kopen omdat je het net zo goed zelf kon maken, maar het is het zeker waard! Je lippen zijn na het scrubben lekker zacht, en je kunt het naar bubblegum smakende goedje ook nog eens ‘opeten’! Ook dacht ik hetzelfde van de Babylips zijn ze nou echt zo geweldig, het is toch maar een lipbalsem? Maar ook dat is echt niet zo. De Babylips maken je lippen heerlijk zacht, zien er leuk uit en hebben een lekker geurtje. De lipstick van E.L.F is een mooie lichtroze kleur. Ik weet de naam niet meer, maar hij valt zeker op. En de lipstick van Essence is heel mooi, en is een wat donkere kleur dan de rest van de lip kleuren. Over de lipglossen van NYX zijn er altijd positieve verhalen. Ze zijn fijn, hebben een mooi kleurtje en blijven lang zitten!

IMG_0559

E.L.F lipstick – Essence lipstick – NYX lipgloss.

Hierboven zie je dat ik 3 lipkleuren heb geswatched. De rest zie je niet, dus dat heeft geen zin! Beide lipsticks hebben goed pigment, en blijven lang zitten. De lipgloss heeft ook een mooie kleur, en ook die blijft lang zitten. Alle 3 de producten zijn ook nog eens budget, dus dat is ook een pluspunt. De lipstick van Essence, is in het echt anders dan op de foto. In het echt heeft hij meer een ‘berry’ kleur dan een echte rode kleur.

Dit waren dan mijn favoriete lipproducten! Stuk voor stuk raad ik je ze aan!

Liefs Jennifer,

Wat zijn jouw’n favoriete lipproducten?

6 Comments

 1. ik

  Als het goed is staat de naam van de lipstick onderaan, flirtatious heet die volgens mij (heb hem zelf ook) 😉

 2. Melissa

  Baby lips!!! Ze zijn echt heel fijn!
  En een knalroze essence lipstick

 3. mariko

  Hey ik vond het heel leuk om te lezen maar het valt me wel op dat je best vaak “en ” zegt haha het is niet erg ofzo maat jr kan het ook vervangen door andere woorden x

 4. Leuke favorieten lipproducten. Ik heb ook baby lips maar dan in pink punch dus de roze en die is ook heel fijn.

 5. jasmin

  Die babylips en die lipscrub heb ik ook ; )

 6. Isa

  Ik heb die liscrub ook bubbelgum lekker he

Leave a Comment