Mijn favoriete winkels.

Vandaag laat ik aan jullie mijn favoriete beauty-winkels zien! Ik heb dit idee zelf bedacht, en ik doe het niet om reclame te maken voor enkele bedrijven die hier in opgenoemd worden. Dit zijn gewoon allemaal winkels die ik leuk vind, en waar ik graag winkel. Ben je beniewd welke winkels ik leuk vind? Lees dan snel verder!

1. Laat ik maar beginnen met de Hema! Ik vind de Hema een erg leuke winkel, omdat je er voor alles heen kunt! Eten, make-up, beauty, kleren, schoolspullen en nog veel meer! Ik koop eigelijk alleen maar bij de Hema tompoucen (tompoezen) en natuurlijk beauty-spulletjes. Ik moet eerlijk zeggen dat ik niet super veel make-up van de Hema heb.. Maar ik heb wel een beetje zo”n gevoel van als ik in de stad loop, de verslaving krijg om daar even binnen te kijken!

2. H&M.

Oke, hier speel ik eigelijk een beetje vals. Ik koos de H&M voor mijn lijstje omdat, ik de kleding leuk vind, ik de sieraden top vind, en hun beauty-spulletjes verukkelijk vind! De kleding is meestal mooi en goedkoop. En de sieraden, daar ben ik echt fan van! Ze hebben eigelijk altijd wel sieraden die ik mooi en leuk vind. Het kost ook helemaal niks!!! De beauty-spulletjes, die kent iedereen eigelijk wel. Ze verkopen voornamelijk bodysplashe”s, bodybutter”s, douchegel en nog veel meer! Ze verkopen ook make-up, maar dara ben ik niet zo”n fan van. Waar ik wel heel erg fan van ben, is hun blush in 18 Sweet rose en hun lipglosses! Hun nagellak komt er ook wel mee door.

3. Kruidvat.

Tjaa, eigelijk kan deze winkel niet ontbreken bij een beauty-blogger, namelijk de Kruidvat!! Het is fijne kwaliteit, en helemaal niet duur. Onder andere verkopen ze hier mijn favoriete 2 budgetmerken, namelijk Essence en Catrice! Maar ook Maybelline, Max Factor, L”Oreal, NYC, Gosh, en Rimmel. Ik heb bij deze winkel echt wel als ik naar de stad ga en langs de Kruidvat loop, ik zeker even binnenkijk en ga grabbelen in de kortingsbakken. Ik slaag ook heel erg vaak! Meestal toch stiekem in de kortingsbakken waar ik gewoon gek op ben!

 

Liefde

4. Etos

Etos staat toch ook zeker op mijn lijstje van favoriete winkels. Ze hebben hier ook gewoon budgetmerken zoals: Etos eigenmerk, MNY, en Miss Sporty. Ze verkopen verder gewoon dezelfde andere merken als Kruidvat, bijhalve Essence en Catrice dan. Meestal heb ik bij Etos ook wel gewoon, als ik binnen loop en ik ben ergens naar op zoek, dat dan op een een of andere manier er een medewerker naar mij toe komt lopen en netjes vraagt: ”Kan ik u helpen?”. Dat vind ik altijd wel erg fijn bij een winkel, service! Etos verkoopt sinds kort ook Essie het nagellakmerk waar njog swatches van komen!

5. Mac cosmetics.

Na al die budgetmerken is het tijd voor een wat behoorlijk duurder merk namelijk Mac!! Deze winkel is echt geweldig!!! Tjaaa, je moet wat overhebben voor een prachtige blush van Mac namelijk voor een limited edition? 24 Euro, ja ik zei het 24 euro! Het is behoorlijk wat maar dan heb je wel wat. En vergeleken met Chanel en nog wat duurdere merken in luxere parfumeries is Mac eigelijk niks. Ze hebben natuurlijk wel ongeloofelijk goeie kwaliteit! En ik denk dat ik weer eens naar Mac ga vluchten om in te slaan!

6. Six sieraden.

Deze kon ik niet laten, en ik vind dat het toch een klein beetje met beauty te maken heeft: Six! Ik vind dat Six leuke sieraden heeft, van goeie kwaliteit en voor een lage prijs! Ik koop hier ook graag, en loop hier natuurlijk binnen zodra ik hun logo zie! Bij Six heb ik niet echt het idee dat iemand vraagt of ze jou kunnen helpen, maar ik vind het gewoon een fijne winkel. Er liggen ook geen sieraden op de grond wat vaak het geval is dat mensen een oorbellen soort pakken en die vervolgens gewoon op de grond gooien alsof en niet terug hangen. Fijn!

Ik hoop dat jullie niet in slaap gevallen zijn bij het lezen van dit artikeltje en het toch leuk vonden haha!

xx Jennifer.

 

 

 

1 Comment

  1. gabriela

    jennifer . de kruidvat je moet echt niet altijd make up kopen als dat niet nodig is. jennifer sorry dat is zo doe maar is geef je tip`s als je ze zo niet aan ziet moet je het zeggen , maar een ding je hebt een leuke site maar soms ga je een beetje te ver met make up

Leave a Comment