Mijn favorieten sieraden!

IMG_9955Sieraden draag ik altijd. Het geeft net een twist bij m’n outfit, en maakt hem helemaal af. Ik heb altijd een paar sieraden, die ik heel erg veel draag en die ik altijd pak en nooit vergeet. In dit artikel laat ik jullie een paar van die sieraden zien. Lees dus snel verder!

IMG_9956

IMG_9959Als eerste dit 2 paar oorbellen. Een vriendin van mijn moeder maakt deze sieraden zelf, en ze had bij ons thuis een sieraden party. Daar heb ik dit 2 paar oorbellen gekocht. Ik vond ze allebei op het eerste gezicht al super mooi. Het 1ste paar is met pasteltinten, wat ze allebei zijn eigenlijk. Eigenlijk heb ik hier niks over te zeggen, heel erg mooi!

IMG_9957Dan deze ring die ik besteld had op buyincoins. Deze is erg apart en groot, maar toch wel erg mooi. Het is een bronzen kleur, met zwarte tribal print. Het is een driehoek, en hij was helemaal niet duur! Wel is een nadeel, dat de bovenkant vast blijft haken in je kleding. Maar, de ring is echt een eyecatcher voor in je look.

IMG_9964En dan deze armbandjes, die ik altijd in een setje om heb. Ik heb ze allemaal zelf gemaakt. Laatst ging ik naar een kralenwinkeltje bij ons in Apeldoorn, en heb ik een hele doos met kralen gekocht. Ik ben er mee aan de slag gegaan, en vind ze echt super leuk geworden!

IMG_9961Het was misschien een kort artikel, maar ik hoop dat jullie het toch nog leuk vonden. Bedankt voor het lezen, en misschien hebben jullie ook nog eens inspiratie op gedaan!

946873385011505080613

 

Wat vind jij de leukste sieraden?

5 Comments

 1. kud

  okej dat zijn er wel egt heel erg weinig hoor
  egt stom dat jij zulke dingen doet
  jij bent twaalf ofzo?!
  wtf

 2. zoe

  Super leuke sieraden , jouw blog is echt super leuk ik leeshet best vaak

Leave a Comment