Mijn kwasten stash!

IMG_9991Je kunt wel zoveel make-up hebben, maar zonder make-up kwasten om het mee aan te brengen kom je niet ver! Ik heb natuurlijk ook wat make-up kwasten, en die laat ik in dit artikel aan jullie zien! Lees dus snel verder.

IMG_9992Dit is mijn eerste deel gezichten-kwasten. Ik heb best veel kwasten hoor, let daar maar niet op! Wat je hier ziet zijn blush kwasten, poeder kwasten en buffer kwasten voor je foundation. Van links naar rechts: Catrice – Neppe real teqnicues via buyincoins – e.l.f – Ebay – makeup-bestellen & een kwast van Leco. Ik gebruik de foundation kwasten meestal voor mijn maskertjes, en verder gebruik ik hier de fake kwasten van Real teqnicues en de catrice blush kwast het meest.

IMG_9993Dit is het andere deel van mijn gezichten-kwasten. Je ziet hier vooral grote poeder kwasten. Van links naar rechts: Ik weet niet van welk merk de eerste 3 kwasten van zijn, want die waren van mijn omi – e.l.f – D.A – Ebay. Ik gebruik vooral de kwast van de D.A. voor mijn blush, want die vind ik daar erg fijn voor. Als ik poeder op doe, dan gebruik ik soms de grote kwasten omdat dat makkelijk en fijn werkt.

IMG_9994Dit is het eerste deel van mijn oogschaduw kwasten, en ook hier heb ik er veel van. Van links naar rechts: e.l.f – onbekend – catrice – action – onbekend – onbekend – H&M – Essence & Douglas. Ik gebruik vooral de kwast van e.l.f want die is gewoon erg fijn, en het 2de kwastje is een gelliner kwast die ik gebruik voor gelliner of om een lijntje te zetten met oogschaduw.

IMG_9995En dan het 2de deel van mijn oogschaduwkwasten, en het laatste deel van mijn kwastenstash. Van links naar rechts: Essence – Urban decay – Mac – Essence – onbekend & action. Ik gebruik hiervan natuurlijk de Mac kwast het meeste van. Dit is een stijve blendingbrush waar je eigenlijk al je oogschaduw mee aan kunt brengen. Ook handig voor op vakantie!

IMG_9996Dan was dit mijn kwasten stash! Ik weet eigenlijk ook niet echt hoe het komt dat ik best veel kwasten heb, maar ik vind het wel fijn. Als je niet zoveel kwasten hebt geef ik een tip: Reinig je (gezichten) kwasten sowieso 1x per week met lauw water en baby shampoo, want je het risico op puistjes is groot als je steeds dezelfde vieze kwast gebruikt! Hopelijk vonden jullie het leuk, bedankt voor het lezen!

946873385011505080613

 

Heb jij veel kwasten zo ja, welke gebruik je het meest?

 

6 Comments

 1. Britt

  Wat heb je veel kwasten:0

  Xx Britt

 2. Laura

  het heeft hier niets mee te maken , maar wil je alstjeblieft een schoolspullen haul doen ?????????????????????????????????
  alsjeblieft

  xxx laura

 3. Dewi

  Heeft hier niets mee te maken maar wil je een keer unboxing of shoplog en een filmpje maaken
  Xxxxxxxx

 4. Dewi

  je bent lelijk ik wil geen unboxing of shoplog doei!

 5. anoniem

  zijn de action kwasten goed?
  en zou je er aub een review over willen schrijven?

 6. Jolijn

  @dewi doe ffe normaal trut!! Je bent zelf lelijk echt zielig om zulke reacties te schrijven want jennifer is WEL mooi x

Leave a Comment