Mijn Mac collectie!

IMG_9985Ik houd altijd heel erg van goedkope make-up. Niet teveel geld, en altijd wel prima kwaliteit. Maar, ik denk dat jullie het merk Mac wel kennen. Van dit mooie visagisten merk, heb ik ook een paar spulletjes. Mac is niet goedkoop, maar een prachtig merk. Ik ben er gek op! Lees snel verder, voor de spulletjes die ik van Mac in mijn bezit heb.

IMG_9986Deze foto is niet mooi scherp, maar de brush cleanser is bol en daardoor focust hij daar niet op. Nou ja goed, ik heb hier 2 dingetjes wat niet echt make-up is. Zoals ik toenet al zei, heb ik de brush cleanser. Dit is een heel handig product om je kwasten tussen door even te wassen. Het gaat super snel, en is heel erg makkelijk. En rechts zie je de mooie Mac 217 kwast. Dit is een stijve blendingbrush wat betekent, dat je er alle oogschaduw in precipe mee aan kan brengen. Super handig voor op reis dus!

IMG_9987En dan mijn oogproducten. Hier heb ik het meest van. Het pigment van mac is nep, want die heb ik ooit gekocht op Ebay. Maar, het is alsnog een hele mooie kleur! De 2 mono’s heb ik gekregen voor mijn verjaardag. De bordeaux rode kleur heet: Cranberry en de mosgroene kleur heet: Humid. Het zijn beide hele mooie kleuren, met veel pigment. Deze kleuren gebruik ik altijd in mijn crease. En de paarse eyeliner is van mijn moeder geweest, maar die mocht ik hebben.

IMG_9988En deze 2 super mooie producten. Kijk even naar de foto, wauwie! De linker was van de Vera limited edition collectie. Dit is eigenlijk meer een highlighter dan een blush, want hij geeft alleen heel veel glans. Dit was trouwens mijn eerste Mac product, en kreeg ik voor mijn rapport. Dit is ongeveer een jaar geleden. En de rechter is de blush in Dainty, een hele bekende en mooie kleur. Het is een mooie roze peachy kleur, met gouden glans en shimmer. Deze kreeg ik voor kerst, dit jaar. Dit is ook een hele mooie everyday blush, die ik vaak gebruik!

IMG_9989En als laatste mijn mac lipstick, die ik op aanrader van Babette kocht. Ik kocht hem van mijn Douglas kadobonnen, want ja je kunt mac kopen op de Douglas webshop. Dit is een lipstick in de kleur Pure zen. Het is een nude, maar toch peachy kleur. De lipstick past heel erg mooi bij mij, en draag ik heel erg vaak!

IMG_9990Dan waren dit al mijn mac producten! Ik heb niet heel veel, maar ook zeker niet weinig. Wat ik wel weet, is dat ik meer van mac wil! De kwaliteit is bij elk product gewoon geweldig, en ik heb mijn geld er zeker voor over. Bedankt voor het lezen!

946873385011505080613

 

Wat heb jij allemaal van mac, en wat is jouw’n favoriete product?

6 Comments

 1. jeej eerste reactie, superleuk zeg ik heb ook een blog neem er eens een kijkje op (http://beautyeyelash.blogspot.nl/)

 2. Emmeline

  Stoefer echt altijd moet jij stoefen

  • Jenna

   Ze stoeft toch niet? Doe eens normaal

  • Ilina

   Idd!
   En hoe verwend ben jij wel niet dat je een cadeau van €40 ofzo krijgt voor u rapport. Echt belachelijk, want op u 11 is school zo makkelijk dat je zonder te leren en wat gezond verstand nog perfect goede punten kunt halen. Maar oké, als dat de opvoeding van u ouders is dan zal ik me maar niet moeien zeker?

 3. Marja

  Heyy ik heb 5 producten van MAC en mijn fijnste product is de MAC lipstick in: pink pearl pop! Xx

 4. hey! super leuke blog! neem ook een kijkje op onze blog :)
  http://www.allblxckeverything.blogspot.nl

Leave a Comment