Mijn mooiste oogschaduws.

IMG_0567

Oogschaduw is een heel mooi product om je ogen mee op te maken. Je kunt er alle kanten mee op, en de meest creatieve ooglooks maken. Ik heb zo van die oogschaduws die ik best vaak pak. Ook heb ik natuurlijk hele mooie paletten, maar nu bedoel ik echt losse oogschaduws. Lees snel verder!

IMG_0570

Boven: Catrice – Essence – Mac.

Onder: Mac – Essence.

Dit zijn alle oogschaduws op een rij, onder elkaar. Je ziet dat het vooral warme kleuren zijn, omdat ik niet heel erg van die felle kleuren houd. Mac is natuurlijk geen budgetmerk, maar de rest van de oogschaduws zijn allemaal goedkoop!

IMG_0571

Catrice – Essence – Mac.

Hier heb ik alle kleuren geswatched. Zoals je ziet geven ze allemaal heel erg goed pigment af, en dat is natuurlijk ook belangrijk bij een oogschaduw! Mijn hand is een beetje oranje, door teveel swatches haha.

IMG_0572

En hier zie je Mac en Essence.

Ook deze kleuren zijn prachtig gepigmenteerd, fijn!

Dit was misschien een kort artikel, maar meer kan ik natuurlijk ook niet echt bedenken. Bedankt voor het lezen, hopelijk vond je het leuk!

Ik zou het fijn vinden als je leuke ideeën achter zou laten voor video’s/artikelen.

Liefs Jennifer,

Wat zijn jouw’n favoriete oogschaduws?

 

 

9 Comments

 1. Leuk idee voor Video: home tour.
  Voor artikel: jouw every day look weggeven in een winactie dat dan vijf meiden hem krijgen

 2. Noah

  Een duo van essence een palletje van w7

 3. Lotus

  Leuke ideeën voor video’s :
  1 best friendstag
  2 bak of kook video’s
  3 sistertag
  4 kledingkasttour van winter kleding
  5 dag uit me leven
  Voor artikelen
  1 outfit of THE day
  2 diy
  3 zo foto artikel van je favoriete foto’s
  ( ik weet niet meer hoe je dat genoemd had)
  4 favorieten
  5 lookbook
  Hopelijk kan je er wat uit halen doei xx

 4. Laurence

  Video’s:
  Room tour
  Dag uit mijn leven
  Lookbook
  Sister tag
  50random tag
  Vlogs
  Bak video’s
  Best friend tag
  Kleding
  What’s on my phone
  En artiekel meer outfits posten want dat is leuk:)

 5. Anouk

  SMOOTHIE CHALLENGEEEEEE

 6. ik heb ze allemaal behalve die van mac

 7. Melissa

  mmmm ik denk toch die van essence de bruine en lichte ofoz(die jij ook liet zien)
  Verder heb ik niet echt losse wel veel paletten
  Xx

 8. Astrid

  Wil je eens een filmpje doen of een artikel schrijven over hoe je een succesvolle blog kunt krijgen en hoe je dingen kunt krijgen om te testen? Ik zou dat echt heel leuk vinden want ik ga binnenkort ook een blog beginnen!

 9. Laura

  Hey!

  Super leuk artikel!
  Ik zou het heel leuk vinden als je een artikel schrijft over hockey of een andere sport! En dan bijvoorbeeld over je eigen ervaringen enzo!

  X

Leave a Comment