Mijn reinigingsproducten.

IMG_0554

Je gezicht elke avond reinigen is heel erg belangrijk. Als je dat niet doet en je make-up erop laat zitten, veroorzaakt dat puistjes en het is niet fijn. Ik deed al maakte al eerder een artikel over mijn reinigingsproducten, maar het is natuurlijk veranderd! Lees snel verder om te kijken welke producten ik voor mijn gezicht gebruik, om te reinigen.

IMG_0555

1. Nivea reinigingsmousse.

Deze heb ik pas gekocht, maar ik vind hem heel fijn! Het is een facewash van Nivea, in een mousse versie. Het heeft een handig pompje, en hij reinigt je gezicht heel goed. Ik heb de laatste tijd helemaal geen puistjes meer, en volgens mij helpt deze facewash daar ook tegen. Hij ruikt ook lekker naar Nivea, en haalt mijn make-up goed weg. Zeker een aanrader!

2. Nivea oogmake-up remover.

Deze had ik bij de facewash gekocht omdat er een 1+1 actie was op Nivea, wat erg vaak is. Dit is een oog-makeup remover met de helft een soort ‘water’ en de andere helft een olie. Ik vind wel dat je meer olie voelt dan water, en dat is niet heel erg fijn. Hij haalt mijn oogmake-up niet perfect weg, maar ook niet heel erg slecht. Volgende keer koop ik wel een andere, maar hij is te doen.

3. Hema reinigingsmelk.

Deze heb ik al best lang, maar hij gaat niet op! De reinigings spullen van Hema zijn best fijn, en natuurlijk heel erg goedkoop. Deze reinigingsmelk is echt fijn, en haalt mijn make-up er goed af. Hij zit er wel een beetje vies uit, maar dat komt denk ik omdat ik hem heel veel gebruik. Dit is ook zeker een aanrader, ik vind hem heel erg fijn!

4. Hema scrub.

Ik gebruik dit product dan niet elke dag want je mag een scrub niet elke dag gebruiken, maar soms 1 x in de week. Dit is de scrub van Hema, en die is ook erg fijn. Ik scrub mijn gezicht meestal als ik last heb van puistjes, maar aangezien ik die de laatste tijd niet heb gebruik ik hem niet meer zo vaak. Wel moest hij erbij, omdat het een grote favoriet is!

Liefs Jennifer,

Welke reinigingsproducten gebruik jij elke dag?

4 Comments

 1. Leuk artikel! ik gebruik de nivea aqua effect reinigingsmelk en tonic en ik doe zo’n 1 à 2 keer per week een scrub.
  liefs,
  Iris x

 2. Melissa

  Ik denk reinigingsmelk van de Hema hij is inderdaad erg fijn!

 3. Mooie producten! Zelf heb ik de reiniginsmelk van de Hema ook, maar op de een of andere manier prikt hij een beetje. Ik weet niet waar het aan ligt. Maar in ieder geval: leuk artikel! X Carmen

 4. lisa

  Wat zijn de prijzen?? :)

Leave a Comment