Mijn telefoonhoesjes + mijn favoriete apps!

IMG_9093Vandaag heb ik weer een artikel voor jullie, en ik laat aan jullie mijn favoriete apps zien, en mijn telefoonhoesjes! Ik vond het leuk om het bij elkaar te doen, anders werd het wat kort. Ik hoop dat jullie het leuk vinden, en lees snel verder voor de rest van het artikel!

IMG_9074

 

IMG_9075Ik begin als eerste met de hoesjes. Dit zijn 2 hoesjes van de webshop; Phonegeek.com! Hier heb ik al eerder een artikel over geschreven. Het 1ste hoesje is een hardcase spiegelhoesje. Heel apart maar wel heel leuk! En het 2de hoesje is een hele aparte. Het is namelijk een hoesje, wat lijkt op een mok! Het is onhandig, maar wel leuk!

IMG_9078Dit hoesje heb ik voor mijn verjaardag gekregen. Het is een paars/roze ombre hoesje van de H&M. Hij is echt super leuk! Dit is ook een hardcase hoesje. Wat wel een nadeel is, is dat hij vrij snel kapot gaat. Bij de randen van het hoesje gaat de kleur wat weg, en aan de bovenkant is het hoesje al een beetje kapot. Jammer, want dit is 1 van mijn favorieten!

IMG_9079Dit is het eerste hoesje wat ik kocht voor m’n Iphone4. Ik had hem net, en ik wilde er wel heel graag een hoesje omheen hebben. Gewoon ter bescherming, en ik vind het natuurlijk leuk staan. Ik was toevallig toen ik in de stad, toen dit idee in mijn hoofd opkwam. Dus ik liep naar de Action, en tot mijn verbazing hadden ze daar tientallen telefoonhoesjes! Dit was mijn favoriet, de roze met glittersteentjes. Hij is heel fijn, en hij kostte ong. 2 euro!

IMG_9071Dit hoesje kennen jullie vast wel, van een paar artikelen terug. Dit is het hoesje wat ik van het bedrijf Amltelecom heb ontvangen. Het is een mooi hoesje. Meer ga ik er niet over zeggen, lees dit artikel voor de complete review!

IMG_9076

 

IMG_9077Deze hoesjes heb ik een tijdje geleden op Ebay besteld. Het zijn 2 hele leuke hoesjes, maar ze waren ook niet erg duur. Jammer genoeg kun je dat zien in de kwaliteit. Het 1ste hoesje vind ik erg schattig. Het is een beertje van het merk Rilakkuma. Hier gebeurd hetzelfde als met het ombre hoesje van de H&M. De zijkanten gaan ‘weg’. Het is erg jammer, maar hij was iets van 2 euro.. Het 2de hoesje is ook super mooi, maar het kanten stukje word vies. Niet vies omdat ik hem in de modder gegooid heb, maar hij lag gewoon in m’s schooltas enzo. Ik weet niet hoe het komt, maar oke. Dit hoesje was wederom ook niet duur. Ik probeer het kanten stuk er nu af te halen, voor nog een leuk hoesje.

Dit waren mijn hoesjes, laten we snel verder gaan naar mijn favoriete apps!

IMG_9084Als eerste natuurlijk Whatsapp. Ik zit hier dagelijks op, (soms iets teveel, maar oke) en het is gewoon super leuk! Ik heb hier even mijn profiel van Whatsapp opstaan. Babette, kennen jullie misschien van youtube of blog: beautywithbabette.nl! Wij wonen niet heel dicht bij elkaar, maar met whatsapp voelt dat eigenlijk wel zo! Je hebt altijd contact & het is altijd super gezellig met al mijn vriendinnen.

IMG_9085Dan de Hockey app. Dit is misschien alleen intressant als je op hockey zit, en misschien heb je deze app dan al wel. Dit is een erg fijne app, want je kunt altijd zien waar & waarneer je wedstrijden hebt. De app zet de wedstrijden ook automatisch in je mobiele agenda, dus dat is ook nog eens fijn!

IMG_9092Dan deze app: wrts mobile. Het is niet echt een favoriet, omdat het om leren gaat haha. Maar het is wel heel handig! Als ik bijvoorbeeld een Engelse lijst uit mijn hoofd moet leren, pak ik al gauw deze app erbij. Je zet hier de Engelse & Nederlandse woorden in die je moet leren. Of iets anders dat je uit je hoofd moet leren. De app maakt er dan allemaal spelletjes van, zoals een soort galgje, meer keuze enz. Het is best leuk!

IMG_9091Dan natuurlijk Facebook. Hierboven zie je ook mijn Facebook profiel! Ik moet zeggen dat ik niet heel veel op Facebook plaats. Ik plaats meestal een link naar mijn eigen artikels/filmpjes die dan nieuw online zijn. Ik vind het altijd wel erg leuk om naar foto’s van andere enzo te kijken! Je mag me altijd toevoegen, ik heet Jennifer van Lohuizen. En owja, als je me toevoegd en ik ben online en je wilt met me chatten reageer ik niet altijd. Ik krijg dan zoveel berichten van meiden, en daar heb ik geen tijd voor. Dit geld ook voor Whatsapp.

IMG_9089Dan een spelletje wat ik erg leuk vind: Angry gran run! Dit is zoals je op de foto al ziet een oma (haha) en die moet gaan rennen om munten en dingen te pakken. Je komt in het spel allemaal hindernissen tegen, zoals dino’s waar je onder door moet, touwen waar je over heen moet springen enzovoort. Het is echt verslavend!

IMG_9088Dan deze app, en die heet Ice cream jump! Het is gewoon mega schattig maar ook leuk. Je moet gewoon bewegen met je mobiel en dan springt dat ijsje omhoog. Je moet hier ook munten vangen, maar als je de vlieg aanraakt (die je in het spel tegen komt) dan ben je af. Je hebt hier ook meerdere versies van, zoals pudding’s enzo.

IMG_9087En dan als laatste app: Beautyblog. Dit is heeeel fijn! Je hebt hier alle grote blog’s op een rijtje staan, en als je zin hebt om bijvoorbeeld naar Livelifegorgeous te kijken klik je gewoon die aan. Geen probleem, alle artikelen & nieuwe artikelen komen tevoorschijn. Je kunt ook modeblog’s kiezen, of lifestyle ga zo maar door. Je hebt voor deze app wel internetverbinding nodig. Het is leuk, als je je even verveeld, of als je zien hebt om blogs te kunnen lezen!

Ik hoop dat jullie dit artikel leuk vonden, en er misschien wat leuke apps voor jezelf uit hebt gehaald!

Liefs Jennifer,

Wat zijn jou favoriete apps?

9 Comments

 1. beautylover

  hoi jennifer hoe kan jij op facebook in 1990 geboren maar je bent nog maar 12

  ps leuk artikel

 2. Sabrin

  Ik vind dat dat andere meisje beter is , kan zij jou blog niet overnemen ? Tip !

 3. ADD-MORE.NL HEEFT LEUKE HOESJES!

 4. laura

  Hey ik heb je een vriendschap verzoek gestuurd zou je het aub willen accepteren?
  Want ik ben echt een enorme fan!
  Xxx
  P. S ik fa j niet stalken ofzow xx

 5. Sam

  Hey, heb je geen twitter en Instagram??
  xoxo

 6. xxxx

  Heey ik vind dat groene hoesje echt mooi waar kan ik die kopen?

Leave a Comment