Mijn zelf gestudde All Stars!

Bij het artikel over de studs & spikes trend, had iemand een comment geplaatst van: Laat jou gestudde all stars zien! Ik had namelijk in een filmpje van mijn Ebay unboxing *klik* laten zien dat ik van die losse studs had gekregen, en dat ik daar mijn all stars mee ging bestudden. Inmiddels heb ik dat gedaan, en heb ik een artikel voor jullie! Kijk dus snel verder!

Het studden ging vrij makkelijk. Je hebt nou eenmaal een beetje geduld, en wat kracht nodig. Maar ik vond het al gewoon super leuk om te doen. Je drukt de stud zegmaar in je schoen, en dan heb je van die ‘pinnetjes’ die uitsteken. Dat doet natuurlijk pijn, en laat je niet zitten. Die heb ik dus omgeslagen, zoals je op de foto hierboven ziet. Dat is eigelijk het ingewikkelste van alles, want als je hem niet goed omslaat voel je dat. Ik heb ze natuurlijk al gedragen (vandaar dat ze er ook een beetje vies uitzien), en toen ik ging lopen, was zo’n   pinnetje dus losgeschoten. Dat deed pijn. Ik adviseer je dan ook om altijd iets mee te hebben van een schaar of een sleutel, zodat je het pinnetje snel weer kunt omslaan!

Ik ben super blij met mijn zelf gestudde all stars! Ik vind m’n all stars er eigelijk nog leuker van geworden. Wil je ze nou zelf ook studden? Klik dan hier voor de losse studs die je kunt bestellen op Ebay, en hier voor een filmpje die ik ervoor heb gebruikt. Je kunt natuurlijk ook je broek, blazer, shirt of iets anders ermee studden!

xxx Jennifer.

5 Comments

 1. heejj jennifer,
  super cool en leuk gemaakt zou je er misschien een video over kunne maken hoe je dat kunt doen op een kledingstuk ofzo…
  en waar koop je die studs.
  Xx Demi

 2. heejjj jennifer,
  super cool en leuk gemaakt zou je er misschien een video over kunnen maken hoe je dat doet op een kledingstuk ofzo…
  en waar koop je die studs????
  Xx Demi

 3. veraloveuuu

  Leukkkkkkkk!!!!!

 4. Jil;

  beetje ordinair

Leave a Comment