Mini shoplog Action, Kruidvat, Hema & Claire’s.

IMG_0285

Vanmiddag ben ik even in de stad geweest met mijn vriendin Deanne. Ik heb een paar dingetjes gekocht bij de Action, iets bij Kruidvat en nog wat dingen. Dat laat ik vandaag aan jullie zien in artikel-vorm! Lees dus snel verder om erachter te komen, wat ik heb gekocht!

IMG_0286

Als eerste de dingen die ik kocht bij de Action. Action is gewoon een van mijn favorieten winkels, en het is ook nog eens super goedkoop! Ik heb in totaal iets van 5 euro uitgegeven, en heb best veel dingetjes gekocht! Ohja, ik ben het bonnetje kwijt dus weet de prijzen niet meer. Maar alles was onder de 1 euro, en het pakje kauwgom was volgensmij 1,20 ofzo.

Puistjespatch: Dit is een doosje met doorzichtige plakstickertjes, die je op een puistje plakt als je die hebt. Het beste is als je er dan mee slaapt, en de volgende ochtend is het bultje weg of minder zichtbaar. Echt een aanrader!

Nagellakremover: Deze nagellakremover gebruik ik altijd, omdat hij gewoon super goedkoop is en goed werkt. Er zit geen aceton in, wat beter is voor je nagels. Er zit ook nog eens 250 ml in, waar je heel lang mee doet. Mijn nagellakremover was op!

Mondspray: Ik was dus met mijn vriendin de stad in, en opeens zagen we een mondspray staan. Wij hadden er heel veel lol om ( inside joke ) en kochten hem allebei. Na het eten op school wil je misschien iets frisser uit je mond ruiken en heb je geen zin in kauwgom, dan gebruik je dit! Hij smaakt naar tandpasta trouwens, erg lekker fris!

Pakje kauwgom: Ik ben gewoon verslaafd aan kauwgom, en ga niet de deur uit zonder een pakje in m’n tas. De kauwgom hier in huis vliegt er ook erg snel door heen, en daarom bedacht ik me om zelf een pakje te kopen. Er zitten 5 pakjes in, en het is van Stimorol.

Mega donutknot: Toen ik deze mega donut knot zag liggen, had ik een soort flashback. Mascha van Beautygloss had een video gemaakt over een mega donut rol van de Claire’s die zo’n 12 euro is. Nu zag ik precies dezelfde liggen bij de Action, voor zo’n 80 cent! Die moest ik natuurlijk hebben.

IMG_0287

Bij de Hema kocht ik 1 ding, en bij de Kruidvat ook!

Essence liquid eyeliner: Mijn eyeliner van elf was op, en dus moest ik een nieuwe kopen! Ik had over de liquid eyeliner van Essence veel goeie dingen gehoord, dus besloot hem te kopen! Ik gebruik hem nu al een tijdje, en ben er erg tevreden over. Hij was volgensmij 2,69 ofzo.

Hema wenkbrauwpotlood: Ik teken nu al een tijdje een beetje mijn wenkbrauwen bij, en dat vind ik erg mooi! Ik gebruik al een tijdje die van Hema, en toen ging hij op. Nu heb ik weer een nieuwe. Ik heb hem in de kleur 10, dat is de lichtste kleur!

IMG_0288

En als laatste kocht ik deze ketting bij de Claire’s. Hij was in de sale, en dat was wel een van de redenen waarom ik hem kocht. Eerst was de ketting 13 euro, en nu nog maar 3! Ik heb al een paar van die statement necklaces, maar ik zocht nog heel lang deze. Eerst zaten er diamantjes aan de onderkant maar die heb ik eraf gehaald, omdat ik dat niet mooi vond staan! Nu vind ik hem heel mooi, en fijn dat ik hem voor 3 euro heb kunnen scoren!

Dit was mijn mini shoplog. Hopelijk vonden jullie het leuk, bedankt voor het lezen!

946873385011505080613

 

Wat heb jij gekocht de laatste tijd?

14 Comments

 1. Babette

  WOW VET COOL

 2. SUPPPEERR leuke aankoopjjess

 3. Noa

  De liquid ink eyeliner en het wenkbrauwpotlood zijn ontzettend fijn! Ik heb ze ook :)

 4. Hey jennifer,
  Ik heb de laatste tijd deze dingen gehaald:
  Wenkbrauwpotlood essence in 04 blonde ( ik ben blond ) voor 1.45
  Daarvan komt nog een review op mijn blog.
  2 baby lips in Hydrate voor maar 2.45 in Duitsland bij dm.
  Een voor mijzelf en de andere voor een aankomende winactie op mn blog
  Ik heb baby lips ook al gereviewd op mn blog.
  XXX kirsty

  P.S.
  Wil je een keer een kijkje nemen op mijn blog?
  Hij heet http://www.izzybeauty1.blogspot.com

 5. mirte

  heel leuk en action is ook een van mijn lievelings winkels alleen ik woon in belgie en daar heel emaal niet veel actions

 6. Miryam

  Leuke shoplog&artikel!

 7. Britt

  Zou je een sop mijn blog willen kijken http://www.girlz4-ever.blogspot.nl

 8. spoek

  Hey Jennifer,
  bij de action heb je ook neusstrips(voor mee-eters enzo) van het zelfde merk als die van de puistenpatches die zijn ook heel erg fijn!! net zoals de puistenpatches!!
  xxSpoek

 9. Hoi,
  Super leuke aankoopjes!!!!!! En ook super mooi blog!

  X floor

 10. Beau

  Hoiii! Je spullen zijn echt super leuk! Ik ken je YT aqqount en je blog pas net maar het is super leuk!!! Ga zo dooorr

 11. xdeanne

  oeww dat was met mij moeten we snel nog een x doen love you xx

 12. Isa

  Naar welke action ga jij in welke provincie of stad

 13. Noor

  In de mondspray zit alcohol kijk achterkant

Leave a Comment