Mini shoplog Amsterdam + foto’s!

foto-19 kopie 4

Hooi! Gister kwam ik aan in Amsterdam, en ik ben er nog steeds! Ik ben bij mijn oom en tante aan het logeren, om nog wat cadeautjes uittezoeken voor mijn verjaardag. Ik heb wat leuke dingetjes gekregen, en ik laat ze in dit artikel aan jullie zien! De foto’s zijn niet heel goed, omdat ze gemaakt zijn met mijn iPhone. Owja, was het je al opgevallen dat ik een nieuwe lay-out heb? Ik vind het zelf super mooi, hopelijk vinden jullie dat ook!Ook laat ik wat foto’s zien die in Amsterdam gemaakt zijn! Lees snel verder, om te zien wat ik vandaag in Amsterdam gekocht heb, en de foto’s!

foto-19

Toen we door een van de winkelstraten van Amsterdam liepen, zag ik opeens een heel leuk winkeltje. En weetje wat ik zag liggen? Allemaal Amerikaans voedsel! Het Amerikaanse voedsel ( en vooral snoep ) is op dit moment erg trendy. En omdat ik het zo lekker vind, heb ik in dat winkeltje wat Amerikaans snoep gekocht! Ik heb 2 pakjes van Reese’s peanut butter cups, maar 1 pakje is al op. En ik heb een pakje met Wonka’s rainbow nerds. Ik ben verslaafd aan Nerds, en dit is eigenlijk een mega pak met Nerds in alle verschillende kleuren. Het was best duur, want het was bij elkaar 8,50.

foto-19 kopie 2

Toen ik de Inglot store zag, moest ik wel even naar binnen. Ik ken Inglot al wel een tijd, maar heb er nog niks van! Ik wilde al heel erg lang een Freedom system pallet vullen. Dat is een heel leuk systeem van Inglot: Je kunt allerlei palletjes vullen met concealer, oogschaduw, blush, poeders, oogschaduws enzovoort. En dan kun je je palletje samen stellen, hoe en in welke vorm je dat wilt. Ik heb dit palletje gemaakt, met 2 oogschaduw pans, een lipstick en een mooie blush. Ik weet niet meer hoe duur het was, maar het was niet heel goedkoop. Maar het is goedkoper dan als je het los zal kopen, en het is hele goeie kwaliteit! Laat even in de comments achter of je van dit pallet een review wilt zien!

foto-19 kopie

Ook kreeg ik bij Inglot een gratis lipbalsem. En ik kreeg die, omdat ik boven een bepaald bedrag afrekende. Het was dus een actie. Je kunt de lipbalm zelf niet heel goed zien, maar hij is roze. Wat ik wel jammer vind is dat hij transparant is op je lippen… Maar, ik kreeg hem gratis!

foto-19 kopie 3

En als laatste heb ik bij de Etos de bb cream van Garnier gekocht. Ik ben er misschien best laat mee, omdat hij al een tijdje geleden uitkwam. De meningen of hij fijn is of niet, is ook erg verschillend bij mensen. Maar ik vind hem persoonlijk wel erg fijn! Hij is wat aan de vettige kant, maar ik poeder hem gewoon goed af en dan is dat natuurlijk geen probleem. Ook zorgt hij voor een mooie glow. Normaal is de bb cream iets van 10 a 11 euro, maar nu was hij maar voor 7,99!

En nu komen de foto’s die gemaakt zijn in Amsterdam!

 

foto-19 kopie 6

Hier was ik bij Abercrombie&fitch. De nieuwe winkel met leuke kleren, en waar je ‘bespoten’ word met mannenparfum. Ik vind de winkel persoonlijk erg leuk! Ze verkopen hele leuke kleding, en het past ook wel bij mijn kledingsstijl. Het is wel erg donker, maar de winkel ziet er mooi uit en ze draaien leuke muziek. Als je uit de winkel loopt, ruik je in ieder geval wel naar de Abercrombie&fitch parfum!

994770_203506423134476_1693791053_n

En hier zie je mij in de stad, met een Starbucks beker en big smile:) Het was mijn 1ste keer bij de Starbucks ( hij zit niet in Apeldoorn dus ik kan er eigenlijk niet heel snel heen ) en ik vond het leuk! Ik ben zelf niet zo’n koffie fan, maar gelukkig verkopen ze ook thee. Ik nam gewoon de Earl grey thee. Eigenlijk gaat het me niet echt om de thee ( die niet anders smaakt dan de Earl grey in huis, maar dat terzijde haha ), maar gewoon dat het Starbucks is. Het klinkt raar, maar ik vind de bekers super leuk! Ik heb ook de hele tijd met de beker in m’n hand gelopen, door Amsterdam heen… That’s me!

foto-19 kopie 5

En als laatste zie je mij hier bij Inglot het freedom system pallet samen stellen. Ik kon echt niet kiezen, ze hadden zoveel kleuren! Ik heb nu echt een heel erg mooi pallet, waar ik super blij mee ben. En ze hielpen me ook heel erg goed! En natuurlijk zie je hier de Starbucks beker in m’n hand haha!

Dit was mijn mini shoplog, en kort verslagje over Amsterdam! Het was super gezellig! Bedankt voor het lezen!

946873385011505080613

 

Wat vind jij het leukste aan Amsterdam?

12 Comments

 1. Hey!
  Vet zonde dat er geen starbucks in apeldoorn zin hè?
  Ik zie dat je blog een ander kleurtje heeft, of ligt dit aan mij? Haha.
  Ik ken de inglot nog niet!

  x.

 2. Marloes

  Hey,

  Er staat een foutje in de tekst, namelijk: Je kunt allerlei palletjes vullen met concealer, oogschaduw, blush, poeders, oogschaduws enzovoort. Er staat twee keer oogschaduw 😉

 3. Melanie

  heeii,

  met wat voor camera heb jij je foto’s gemaakt? en van welk merk is je filmcamera waar je je filmpjes mee opneemt? en van welk merk is het statief dat je gebruikt?

  • Jennifer

   Hoii.
   Kijk anders even bij mijn artikel: Wat heb je nodig om een goeie blogger/youtuber te worden?
   Daar vind je alles wat ik gebruik!
   Liefs Jennifer,

 4. Anneleen

  Hee Jennifer,
  Ik vind je site zo echt een stuk leuker en mooier geworden(:
  Super leuk artikel! xox

 5. Wat een mooie sjaal heb je om!

 6. Julia

  Heeeii,
  Leuke Abercrombie jas <3
  xx

 7. Roos

  Ik ben zelf een grootte fan van Starbucks en ik loop ook altijd als ik een Starbuck koop de hele dag ermee in me hand gaha

 8. cheyenne

  heyy jennifer,

  ik had een vraagje, ik heb ook een blog en als ik er afbeeldingen opzet worden ze altijd redelijk klein weergegeven en bedekken de foto’s niet de hele breedte dus mijn vraag was hoe en waar kan je dit aanpassen en welke afbeelding gootte gebruik jij?

  alvast bedankt!!
  xxcheyenne

 9. Kiki

  Leuk! Ik ben echt nog nooit bij starbucks geweest :(
  En dat Inglot freedom systeem palette is super mooi!
  Ben benieuwd naar de bb cream…

 10. Eva

  Ik snap echt de hype over Starbucks niet. Het is gewoon lekkere koffie, maar dat is het dan ook. Wat is dat ooit, dat iedereen die bekers zo ‘stoer’ vind. Oke ik snap het gewoon niet… Maar leuke dingen gekocht hahahaha xxxx

 11. Eva

  Eigenlijk is de ijskoffie bij de Hema nog lekkerder dan bij Starbucks. Maar omdat iedereen Starbucks zo ongelofelijk cool vind drinkt iedereen het daar. Sorry ik vind het zo irritant haha

Leave a Comment