Mini shoplog Kruidvat!

Ik ben toenet weer eens gezellig met mijn moeder bij de Kruidvat geweest! Ook heb ik weer een aantal super leuke spulletjes gekocht die ik graag met jullie wil delen. Ben je benieuwd? Lees snel verder!

Als eerste een pakje neusstrips van Nivea. Ik heb weer erg last van poriën op mijn neus de laatste tijd, en die van Nivea zijn de enige die echt voor mij helpen. Deze waren 5,89 wat ik nog best duur vind voor een pakje neusstrips, maar ze werken wel!

Dan zag ik in de kortingsbak deze 2 leuke dingetjes.  Deze zijn van de limeted edition van Essence ‘Class of 2013′. Ik heb hier al de blush van, en stond toen de collectie net in de schappen lag ook erg na te denken over de translucent powder, en de lip tint. En dan zie je ze opeens schoon en ongebruikt liggen in de kortingsbak. Met het prettige stickertje waarop 1,00 staat per stuk. Dat is nog eens een leuk aankoopje:)

Dan zag ik op een blog deze cover stick voorbij komen van Essence. Dit is een hele goeie coverstick had ik gelezen. Hij verzorgt en bedekt tegelijkertijd. Deze wil ik wel even proberen!! Deze was maar 1,99!

Dan zijn we al weer aangekomen bij het laatste product.Wat ik al wilde was deze oogschaduw van de Limeted edition de spectaculART. Ik wilde perse deze oogschaduw hebben om de kleur, want die is gewoon echt heel mooi en natuurlijk hoe hij eruit ziet! Het is een soort 3D effect, echt super cool. Deze oogschaduw was 3,99.

xxx Jennifer.

 

 

4 Comments

 1. Nina

  Heee!
  Leuke spulletjes! :)
  Wanneer komt het artikel en het filmpje van de budget beautyproducten online?
  Xxxx Nina (Het meisje van het mailtje :) :) )

  • Jennifer

   Hoi Nina,
   Sorry dat het zo enorm lang duurde, maar ik heb niet echt tijd gehad voor m’n blog en zo de laatste tijd.
   Ik heb al een tijdje een artikel op m’n site staan over beginners make-up: Daar staan verschillende producten die ik fijn vind en allemaal budget! Klik hier voor het artikel< xxx Jennifer!

 2. gabriela

  vind je je zelf wel mooi? als je make up gebruikt doe je dat om je mooier te laten lijken dus waarom doe je dat?

Leave a Comment