mini shoplog Kruidvat!

Ik ben toenet even los gegaan in de Kruidvat! Ik mocht van m’n vader een paar dingetjes uitzoeken, en dat heb ik gedaan. Ik heb wat make-upjes gekocht, en dingen van Nivea omdat het 2+2 gratis was. Ben je benieuwd naar wat ik allemaal heb gekocht? Lees dan snel verder.

Als eerste wil ik even zeggen: De foto challenge gaat niet door. Ik vind het erg jammer, maar ik heb gisterochtend m’n beugel laten zetten en heb erg veel pijn. Ik kan ook bijna niks eten. Ik maak misschien wel even een artikel over mijn beugel. Dat jullie het even weten! Laten we snel verder gaan met mijn gekochte spulletjes.

Ik heb als eerste een paar Nivea spulletjes gekocht. De actie van Kruidvat 2+2 gratis, kwam net op het goeie moment! Mijn reinigings spulletjes zijn namelijk wat toe aan vernieuwing. Ik heb gekocht: Pure effect all-in-1 extra diepreinigende gel, Hydraterende dagcreme, oogmake-up reiniginslotion en de aqua effect verfrissende 2 in 1 melk en tonic. Een hele mond vol! Ik heb nu alles om mijn gezicht te reinigen, en te verzorgen!! Ik heb de creme trouwens voor de normale tot gemengde huid, en daar is de melk en tonic ook voor. Als ik me niet vergis is de all-in-1 reiniger (de tube) 6,99. De dagcreme 5,97, de oogmake-up reiniger: 3,28 en de tonic&melk: 5,59. Ik weet niet elk product ik heb betaald, maar ik heb iniedergeval 10,92 bespaard!

Dan heb ik gewoon heel simpel tandpasta gekocht. Deze heb ik speciaal gekocht voor m’n beugel omdat het tegen gevoelige tanden is ofzo. Omdat ik natuurlijk erg pijn aan m’n tanden heb door de beugel, leek dit me misschien wel een goeie oplossing. Deze tandpasta kostte: 3,39.

Dan heb ik weer eens wat make-upjes gekocht! 2 Producten van NYC dit keer. Ik heb een lipbalm gekocht en een nagellakje. Ik had op best veel blogs een leuke review gelezen over de Applelicious lipbalm’s dat ik er ook echt een moest hebben! Deels voor de naam, applelicious en beautydelicious. Je snapt hem vast wel! En ik heb hem in de kleur: 353 Pink lady. Dit is een hele mooie lieve zachtroze kleur met een mooie shimmer. Ik schrijf hier geen review over omdat ik denk dat je hem al ergens op hebt gezien. Trouwens, hij ruikt naar zoete appeltjes! Echt heel lekker. De lipbalsem ging in m’n tasje voor 2,79. Ik heb ook nog een super leuk nagellakje gekocht in de kleur Lavender Cupcake. Ik vind dit echt een super mooie lila paarse kleur. Deze was 2,99.

Alslaatste heb ik een super leuk oogpotlood gekocht van uit de kortingsbak. Dit potloodje is van de vorige limited edition collectie: ‘Ready For Boarding’! Ik vind deze echt zo mooi! Het is een potloodje met twee kanten: Een lichte beige achtig, en blauw. De kleuren gemengt zijn ook echt heel erg mooi. Deze nam ik mee voor 1 euro!! Ik heb hem trouwens in de kleur: 01 Destination sunshine, je kunt deze misschien alleen vinden in kortingsbakken, of bij Kruidvaten die heel langzaam zijn met nieuwe collecties.

Dit was alles wat ik heb gekocht! In totaal betaalde ik: 20,78. Zonder de Nivea korting had ik anders 31,70 betaald. Een heel verschil, en ik ben echt super blij met alles! Ik hoop dat jullie deze korte shoplog leuk vonden, bedankt voor het lezen!

xxx Jennifer.

 

4 Comments

 1. Ernie

  Hoi Jennifer,

  Wat jammer dat je last van je beugel hebt!
  Maar je weet waar je het voor doet,leuk om te
  lezen dat je ook op de kleintjes let!!!
  Ik heb nog steeds geen fijne oogmakeup reiniger kunnen
  vinden,heb jij nog een tip ?Ik weet dat een reiniger zonder olie beter
  voor je ogen is.

  Groetjes…uit Deventer

  • Jennifer

   Hoi Ernie!
   Bedankt voor de leuke reactie, ik vind de spulletjes van nivea wel erg fijn!
   Olie is inderdaad niet zo goed voor je ogen.
   Kijk misschien even bij kruidvat voor Garnier of nivea.
   Groetjes Jennifer.

 2. Tremendous things here. I am very happy to look your article.
  Thanks so much and I am taking a look forward to contact you.
  Will you kindly drop me a e-mail?

 3. Right now it appears like WordPress is the top blogging platform available right now.
  (from what I’ve read) Is that what you’re using on your blog?

Leave a Comment