Mini shoplogje Ootmarsum.

Misschien hadden jullie al gemerkt dat er een aantal dagen geen artikelen meer op de site stonden, maar ik was op ‘vakantie’! Mijn opa en oma hadden me meegenomen om een paar dagen op een camping in Ootmarsum te gaan staan. Ik had daar geen tijd om aan mijn site te werken, maar nu ga ik weer volop artikelen schrijven! Ik heb daar natuurlijk ook wat gekocht, een heel klein shoplogje. Veel plezier!!

Allereerst heb ik bij de Etos 2 lakjes van Miss sporty gekocht. Ik heb eigelijk helemaal geen lakjes van Miss sporty en wilde het eens proberen! Ik vond deze 2 kleuren wel erg mooi, en lekker zomers. Ze waren ook heel goedkoop volgens mij 1,99.

Nou, hier heb ik de blauwe op mijn nagels. Het ziet er echt slordig uit, maar ik heb het er al 2 dagen op zitten! Ik was ook niet van plan om het opnieuw te doen. Deze lakjes lakken erg fijn moet ik zeggen! Het kwastje is ook erg fijn, van dik naar dun wat Essie ook heeft.

Oke, deze foto is erg onscherp. Maar dit is dus de groene kleur, die ik ook erg mooi vind! Deze is volgensmij net nieuw bij hun collectie. De figuurtjes die ik erop heb gemaakt, dat vertel ik zometeen!

Laten we dan maar meteen doorgaan met de nagelspulletjes. Er was markt in Ootmarsum! Er was een vrouw met een kraampje en die verkocht dit. Nagelpennetjes!! Ik ben echt van de nail-art en doe het erg graag! Dit is iets waarbij het makkelijker gaat. Dit was volgensmij 10 euro.

Het zijn dus 2 pennen en er zitten 4 kleuren nagellak in. Het is eigelijk dan ook wel goedkoop, want voor 10 euro heb je 4 kleuren nagellak! Dat is omgerekend 2,50 per kleurtje! En volgens de verkoper zit er ook acryl in zodat het langer blijft zitten en het dikker word.

Dit is dus het pennetje. Dit is echt super handig!!! Het is gewoon een superdun ding, waarmee je super leuke creaties kunt maken. Je moet in het flesje knijpen want het flesje is van plastic, en dan komt er nagellak uit de naald zegmaar.

Maar je kunt er nog meer mee! Je kunt er namelijk ook gewoon je nagels mee lakken door hem onder aan de dop open te draaien. Je hebt 2 pennen, met 2 kleuren een pennetje en gewoon een kwastje!! Dit is echt een goeie aankoop geweest.

Ik heb het maar meteen op m’n zusje haar nagels uitgeprobeerd en het werkt echt heel erg goed! Het droogt ook snel en super makkelijk en mooi.

Van die aardige mevrouw van de nagelpennetjes kreeg ik ook nog 2 pakjes met nepwimpers! Ik was eigelijk best wel verrast. Ze zijn van een onbekend merk, er staat Festival op? Ik heb geen idee.

Dit is het eerste setje, zwarte dikke lange nepwimpers met zilveren wimpertjes ertussen. Dit is natuurlijk echt bedoeld voor een feestje.

En dit is het 2de setje. Heel wat heftiger goud!! Dit is gewoon voor carnaval of als ik echt een feestje heb waarbij je verkleed mag komen!

En als laatste heb ik op de markt ook nog een paar hele mooie oorbellen gekocht! Deze waren echt goedkoop, volgens mij 2,95 ofzo? Ze waren er ook in het wit maar deze vond ik toch echt het mooist!

Pretty!

Nou dit was mijn mini-shoplogje, en bedankt voor het lezen!

xxx Jennifer

 

 

1 Comment

  1. Heey!
    Die izgo nail art pennen heb ik ook! Precies in dezelfde kleur haha!
    Leuke shoplog!!
    xx Babette

Leave a Comment