My favorite pictures of the moment #1.

foto-2

Vandaag heb ik een nieuw soort artikel voor jullie, ik ga namelijk laten zien wat mijn favoriete foto’s zijn van het moment. Altijd als ik ergens ben of mee bezig ben, maak ik wel een foto. Ik hou van foto’s maken! Lees snel verder, als je mijn favoriete foto’s van dit moment wilt zien.

foto-1

Deze foto zag je misschien al aan het begin van dit artikel. Dit is een foto van mij met mijn zusje Juliette op Paleis het Loo deze week. Ik was hier dus met Juliette en mijn opa en oma. Het was heel erg gezellig, en deze foto is gemaakt voor de grote fontein in de tuinen!

foto-2 kopie 2

Dit was een tijdje geleden. We hadden het eerste uur voor school uitval, en toen ging ik met 2 vriendinnen van mij Anique en Deanne koffie drinken bij Bagels & Beans. Dat doen we wel vaker, en ik vind dat altijd super gezellig! Ik neem bij Bagels & Beans altijd een Latte met Caramel smaak, echt super lekker!

foto-2 kopie 3

Dit is een foto gemaakt op het maandelijkse Frisfeest. Het Frisfeest is een disco voor jongeren van 12 t/m 15 jaar, en je kan daar geen alcohol krijgen dus daarom de naam FRISfeest. Ik ga altijd met hetzelfde groepje vriendinnen, van links naar rechts: Ik zelf, Anique, Amber, Maudy en Felicia. Het is altijd super leuk! Woon jij ook in Apeldoorn, en wil je misschien ook een keertje naar het Frisfeest? Bezoek dan even de site.

foto-2 kopie 6

Deze collage had ik gemaakt voordat ik naar het Frisfeest ging met een beetje mijn make-up look, en mijn outfit. Ik had hem ook op Instagram geplaatst!

foto-2 kopie 7

Dit is met mijn vriendin Anique in het park, en Marjolein ook mijn vriendin natuurlijk staat achter me. Wij gingen met z’n 3en bij Anique thuis logeren, en het was super leuk! We gingen geloof ik om half 5 s’ochtends slapen, zo gezellig was het. Deze foto is gemaakt in het park, de avond voordat we gingen slapen.

foto-2 kopie 4

Dit is mijn lieve hondje James. Ik maak altijd best veel foto’s van James, omdat dat wel leuk te maken is. Er wordt erg vaak gevraagd naar het ras van James, en James is een markieshondje. Er zit nog een kruising door, maar die weten we niet. Ik hou van hem, haha!

foto-2 kopie

En dit is met mijn lieve vriendinnetjes op school! Ik maak best veel foto’s met vriendinnen, valt je dat niet op? We hadden pauze, en gingen in de aula zitten. Daar kwam deze foto dus uit. I love you all, voor als jullie dit lezen haha!

foto-2 kopie 5

En als laatste deze foto met natuurlijk WEER een vriendin, en WEER met Marjoelein haha. Marjolein vroeg of ik mee naar Hellendoorn wou, tuurlijk wou ik dat! Het was een soort hallowheen daar, en vandaar ook deze foto met de heks! Hellendoorn is echt super leuk, en met Marjolein al helemaal gezellig!

Dit waren dan mijn favoriete foto’s van de maand! Bedankt voor het lezen, en hopelijk vonden jullie het leuk.

946873385011505080613

Heb jij nog leuke foto’s deze maand gemaakt, en welke dan?

4 Comments

 1. Jenniferlovertje!

  Leuk jennifer

 2. Noa

  Ik was vrijdag in Hellendoorn! Ik en een vriendin liepen onder de grond bij de rioolrat, en er was allemaal water-stoom. En toen kwam er een vrouw achter me staan met een mes en ik moest keihard gillen haha!

  Leuk artikel xx Noa

 3. Miryam

  Leuk zeker vaker doen jen!

Leave a Comment